Gatuzo vidi napredak, Milan počinje da liči na pravi tim?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2017.
15:52
Izvor: Sportske.net

Nije mu bilo nimalo lako od kada je preuzeo Milan, ali zbog dve poslednje utakmice ima razloga za zadovoljstvo.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan je danas remizirao na gostovanju u Firenci, igrao je 1:1 sa domaćom Fiorentinom, a ono što posebno raduje trenera ''Rosonera'' Đenara Gatuza jeste odlična reakcija njegovog tima posle primljenog gola u 70. minutu.

Samo četiri minuta kasnije, Milan je preko Čalhanoglua anulirao vođstvo rivala.

''Nismo želeli da izgubimo, iako smo znali da neki naši igrači nisu u najboljem stanju. Istina je da nismo mnogo uradili u prvom poluvremenu, ali u drugom smo na pravi način reagovali i možda smo mogli i da pobedimo.

Ekipa polako počinje da dobija taj duh da se nikada ne predaje, što možda nije lepo za oko, ali sada već ličimo na pravi tim.

Nije bilo najbolje, ali ja sam zadovoljan načinom na koji smo došli do boda. Ne zaboravite, Fiorentina oko 500 minuta u Seriji A nije primila gol'', istakao je Gatuzo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
17:00

Donaruma/Donaruma Hahaha- ?, Musakio, Romanjoli, Rodrigez (mora bolje, mnogo bolje)- Kesi, Biglia- Suso, Calhanoglu, Bonaventura- Silva (Kutrone). Ili tako ili klasicna 4-4-2 (Hakan -levo-, Silva i mali Pet napred) ili Silva levo, a Kutrone napred u 4-2-3-1 na 4-3-3. Jbt, ovo je izvodljvo...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 30.12.2017
16:55

Ovaj jos nije podneo ostavku? Sta bre -nismo mnogo- uradili u prvom poluvremenu, APSOLUTNO NISTA nismo uradili osim onog suta Susa u 44. ili 45. minutu!!!