Gatuzo pred parafom, postavio i uslove - Dvojica moraju da ostanu, najtalentovaniji može da ide?!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.03.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Milana, sada trener ove ekipe, nalazi se pred potpisivanjem novog ugovora sa klubom sa "San Sira".

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo je sredinom sezone preuzeo "Rosonere" od Vinćenca Montele, u početku se činilo da uprava nije napravila pravi izbor postavljanjem bivšeg veziste na mesto šefa struke, ali se sve promenilo u 2018. godini, kako je Milan počeo da pruža odlične partije i beleži sve bolje rezultate.

Tako je donešena odluka da se sa Gatuzom saradnja produži, a prema pisanju italijanskih medija, bivši italijanski reprezentativac bi sa "Rosonerima" mogao da parafira novu saradnju već do kraja nedelje.

Očekuje se da će potpisati novi trogodišnji ugovor, vredan dva miliona evra po sezoni, a Gatuzo je upravi izneo i svoje želje pred potpisivanje saradnje.

Naime, on želi da mu na raspolaganju naredne sezone budu mladi Patrik Kutrone, kao i defanzivac Davide Kalabrija, dok nije izrazio želju za zadržavanjem Đanluiđija Donarume u klubu.

Mladi italijanski golman je često povezivan sa odlaskom iz kluba, pretpostavlja se da će Mino Rajola na sve načine pokušavati da mu pronađe novi angažman, kako je sve jasnije da Milan ni naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, a izgleda da Gatuzo nema ništa protiv Donaruminog odlaska iz kluba.

Poznato je i da Milan ima dogovor sa golmanom Napolija Pepeom Reinom, pa je izgleda Rino Gatuzo spreman da se iskusnim Špancem kao prvim golmanom, krene u narednu sezonu.

"Rosonere" narednog vikenda očekuje težak duel sa Juventusom, pa u upravi čine sve kako bi saradnju sa Gatuzom produžili pre tog duela, kako bi Italijan na vreme mogao da bude maksimalno skoncentrisan za pripremanje utakmice protiv aktuelnog šampiona.

Klub sa "San Sira" bi od naredne sezone mogao da ima i nove vlasnike, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 27.03.2018
15:07

Svaka cast Gatuzu, ali ja bih sacekao kraj sezone, kada se saberu utisci. Cemu zurba, ne vjerujem da vlada neka pretjerana jagma za njim, iako je, sasvi sigurno, odradio dobar posao do sada i podigao sebi trenersku reputaciju.

avatar
Tuesday, 27.03.2018
13:32

Подршка за Рина, верујем да ће и даље преносити на играче срчаност коју је и сам поседовао док је носио црвено - црни дрес !

avatar
rivarinho
Tuesday, 27.03.2018
13:26

Auh Rino, pa gde Kalabria sunce mu zarko...

avatar
_Goran_
Tuesday, 27.03.2018
13:08

Na osnovu cega je sve jasnije da Milan nece igrati LS ? Kasne 5 bodova za cetvrtim mestom, a ima 10 utakmica do kraja. Uz to igraju sa Interom, pobede ih i odmah se razlika smanjuje na 2 boda, a u dobroj su formi jer ako se ne varam imaju niz od jedno 10 utakmica bez poraza.

avatar
Fausto87
Tuesday, 27.03.2018
14:53

Vrlo je tesko predvidjeti sta ce se desavati do kraja, racunica je jednostavna - sve pobjede Milana uz 2 kiksa intera pa ti procjeni na osnovu protivnika protiv kojih igraju oba tima do kraja jeli to moguce, tesko je zadrzati ovakvu formu do kraja, ali uz malo srece sve je moguce.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 28.03.2018
14:20

Ti mislis da oni mare za istinu i smisao...

avatar
Fausto87
Tuesday, 27.03.2018
20:06

Mogu oni da kiksnu ali moze i Milan, vidjelo sa na mecu protiv Kijeva da Gatuzo jos mora da uci i da pravi gresku pri selekciji igraca kad nedostaje neki igrac iz prvih 11(Romanjoli), pa ubaci Zapatu i zakomplikuje zivot svima, momak nema nikakvu tehniku i kada su presli na formaciju 3 u odbrani bio je najgori. Da je bio neki jaci tim, Milan bi kiksnuo i ode borba za LS. Kazem nije nemoguce, ali treba dosta toga da se poklopi. Takodje, nema ni Milan klupe kao ni Inter i bice zestoka borba do kraja. Msm da im motiv treba da bude i novo pravilo preraspodjele para za ucesnike, ako se plasira Milan bi mogao bas mnogo da profitira.

-A new system for the club coefficients: clubs will be judged on their own records (deletion of the country share for individual club coefficient unless that coefficient is lower than 20% of the association's coefficient).
-Historical success in the competition will also be acknowledged in coefficient calculation (points for previous European titles with a weighted system for UEFA Champions League and UEFA Europa League titles)
-Financial distribution to clubs will be increased significantly for both competitions.
-A new four-pillar financial distribution system (starting fee, performance in the competition, individual club coefficient and market pool) will see sporting performances better rewarded, while market pool share will decrease.

avatar
_Goran_
Tuesday, 27.03.2018
15:21

Jeste , sve to stoji, ali 1 kiks Intera ako se ne racuna medjusobna utakmica. Uostalom, verovatnoca da Inter pobedi sve utakmice je ista kao i da Milan pobedi sve, i jedno i drugo jako tesko. Slozices se da nemaju ekipu kao Juventus i na maltene svakoj utakmici mogu da kiksnu.