Gatuzo objasnio razliku između njegovog Milana i vrhunskih ekipa

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.09.2018.
12:16
Izvor: Sportske.net

Da li je u pravu?

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Milan je ponovo uspeo da razočara svoje navijače ove sezone, odigrali su nerešeno sa slabašnim Empolijem. Tim sa San Sira je vodio posle prvog poluvremena autogolom Kapecija, ali kiks njihovog kapitena Romanjolija ih je koštao penala i izjednačenja od strane sigurnog izvođača domaćih Kaputa.

Đenaru Gatuzu se drma klupa, a glavni problem Italijan vidi u realizaciji svog time, tačnije izostanku iste.

"Napravili smo dosta šansi i u prvom i u drugom delu utakmice. Greške se uvek dešavaju, ali eto ova nas je koštala. Glavni problem jeste kada treba da ’ubijemo’ utakmicu, još uvek nemamo karakteristiku velikog tima", izjavio je za italijanske medije.

Svakako je bio uočljiv izostanak Gonzala Iguaina zbog povrede.

"Držali smo se dobro bez Iguaina, Borini se dobro snašao u njegovoj ulozi. Nadam se da će biti spreman da nastupi protiv Sasuola u nedelju, pričaćemo sa doktorima. Povreda nije ozbiljna."

Alesio Romanjoli je bio jedan od najboljih na terenu sve do tog momenta kada je napravio kiks i uzrokovao najstrožu kaznu.

"Nemam ništa da zamerim Romanjoliju. Ako treba da pričam sa njim onda takođe moram da pričam i sa igračima koji su promašili četiri, pet odličnih šansi. Moramo raditi na završetku takvih akcija, verujem da ako nastavimo ovom igrom rezultati će doći pre ili kasnije", završava Gatuzo izjavu.

Ovo nije prvi put da se dešava Milanu da ispušta prednost posle poluvremena, a neuspešan rezultat protiv Sasuola bi svakako dodatno povećao pritisak na legendu Milana.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
12:27

Pazite ovo: mentola, dzukelic, mUslin, gatuzo i krstaja- ko je njih poznavao...

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
12:23

Nisam ni skontao da je bio autogol Hahaha Borini se dobro snasao, Rino? Rino, ti si jos tu? Kad ces da podneses neopozivu ostavku, Rino? Odgovori vec jednom!

avatar
MottiYazata
Friday, 28.09.2018
22:03

Srecom. Da je nije zakacio, oborio bi Bilja korner zastavicu.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
07:53

Upravo tako, bas sam i razocaran time.