Gatuzo: ''Nisam ja Milanov problem''

Autor: Darko Mitrović
subota 23.12.2017.
23:30
Izvor: Sportske.net

Trener ''Rosonera'' probleme vidi na drugoj strani.

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Milan je nastavio da razočarava svoje navijače, danas je kao domaćin poražen od Atalante (0:2) i kraj sve dublje rezultatske krize nije na vidiku.

Trener Đenaro Gatuzo, iako je tek nedavno preuzeo ekipu, već je dospeo na udar kritika, ali on smatra da je glavni problem to što ekipa Milana nije tim u pravom smislu te reči.

''Mnoge stvari ne funkcionišu, situacija je komplikovana, navijači su nezadovoljni. Ja ovde vidim ljude koji daju sve od sebe, ali je evidentno da nam ne ide.

Ja sam trener Milana, ali najmanje sam ja Milanov problem. Kada budem smatrao da je problem u meni, odmah ću podneti ostavku. Ako osetim da me igrači ne podržavaju, opet ću otići. Ali, to sada nije slučaj.

Kada kažem da nismo tim, ja to mislim i ja to mogu da vidim. Kada uđemo u problematične momente, ne možemo da reagujemo i to je činjenica. I to nije pojedinačna krivica igrača'', zaključio je Gatuzo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 24.12.2017
16:21

Krivi su oni kojih vise nema, a to su Maldini,Cafu,Sedorf,Pirlo,Ronaldinho,Ronaldo,Robinho,Pato...

avatar
Monday, 25.12.2017
23:59

Nisi nabrojao dva najjaca igraca Shevu i Kaku??? :O

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 26.12.2017
01:03

Ima tri tacke...

avatar
jv
Sunday, 24.12.2017
13:13

Do mene je. I dalje navijam i ne mogu si pomoći.nSa ovim timom bi bilo koji pismen trener bio u top 5. Montela i Gatuzo su bivši igrači, ne treneri.

avatar
MJ 7
Sunday, 24.12.2017
11:15

Ne znam samo zasto ne forsiraju sad mlade fudbalere poput Lokatelija,Silve,Kutrona,Kalabrije, da ih uigrava za narednu sezonu . Od ove svakako nema nista ,kao niti od ovih igraca koji trenutno igraju prvu postavu. Ljetos kad su dosli mislio sam da su zaista pojedinci vrhunski fudbaleri, ali istina je da je Bonuci samo dobar fudbaler u koliko ima dobre saigrace koji ce da ispravljaju njegove greske i da je dobar stoper samo u sredini koja funkcionise kao tim,a u Milanu to nije slucaj. Pogledajte samo Rodrigeza ,covjek krene naprijed , i kad treba da centrira on vrati loptu nazad,konstantno to radi od pocetka sezone, kao da nema hrabrosti,ne znam sta je. Calhanoglu isto kao da je tudje noge zakacio,nesto zapinje ,pada, kao da nema snage da se krece,haos. Kalinic se trudi ,ali dzaba kad covjek nema kvaliteta,nije on kriv. Borini,Borini,Borini, pa covjek nije rodjen da bude fudbaler,promasio zanimanje,bruka bruka bruka. Ne znam samo kako on uopste pocinje utakmice,tuzno. A sto se tice trenera,istina je da Gatuzo nije kvalitetan trener,ali ne bi ni Gvardiola nista napravio sa ovim igracima,jer su samo ispodprosjecni fudbaleri i nista vise,cast izuzecima,poput Susa,Donarume,Kesija. Silva i Kutrone mogu biti vrhunski ali ne dobijaju pristojnu minutazu. Eto,cekamo ljeto pa opet jovo na novo.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Sunday, 24.12.2017
09:10

VIdi, nisi uzrok osnovnog problema koji si nasledio, ali si deo sadasnjeg, ocito nemas resenje za njega, a nasledjeni problem si samo produbio jer znanje za (vrhunskog) trenera nemas niti ces ikada imati, a ocigledno da je i autoritet pod znakom pitanja, ni karantin ne pomaze, ni mobilizacija. Pipo je bio malo ili malo vise bolji od tebe u (is)tom svojstvu, ali, ni Pipo nema potencijal za sam vrh, tacno se i sad vidi ko je bio izvodjac radova na terenu kao igrac. Imao je i on svojevremeno par stvari na kojima sam mu zamerao, ali, jedan je profesor doktor Klarens Sedorf, karma je cudo!

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 24.12.2017
01:01

Znaci nisi ti kriv,nisu igraci krivi,nego je uprava kriva sto vas sve placa? Uprava je kriva sto je dovela tebe za trenera i sto ne dovede nekog koji ce imati bar neku viziju kako cemo igrati,pa jedna Zvezda sa mizernim budzetom,koja se takmici u jadnoj ligi,dovela coveka koji ima neki sistem,mi doveli tebe cudaka,oducenog od fudbala. Pa papagaj da je slusao Ancelotija sve one godine,bolje bi vodio ekipu.

avatar
Raúl González
Sunday, 24.12.2017
00:53

Ako nije do njega, nije do igrača, nije do uprave, do koga je onda? Nije ni do mene, sigurno.

avatar
Man.United99
Sunday, 24.12.2017
09:08

Bravo, bas sam to htio reci. Ovde postoji veliki problem, igraci su se fovodili stihijski bez plana. Samo da se dovedu. A cini mi se i da je trener doveden prvi koji je htio.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 24.12.2017
13:59

ako je do mene :D :D :D.....sto mi se ne vracas axxaxaxaaxaxaxaxaxxa