Gatuzo menja protiv Rome, u sastavu i kritikovani vezista?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.08.2018.
17:55
Izvor: Sportske.net

Kako će Milan izgledati na debiju pred svojim navijačima?

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Fudbaleri Milana nisu na najbolji način započeli sezonu u Seriji A pošto su poraženi od Napolija nakon preokreta, bilo je 3:2 u Napulju.

Trener "Rosonera" Đenaro Gatuzo nije štedeo svoje pulene, te je javno kritikovao pojedine igrače, a najviše Tijemuja Bakajoka koji je odigrao poslednjih pola sata i nije oduševio.

Sada milanski klub čeka još jedan težak zadatak pošto u petak od 20.30 dočekuju ekipu Rome na San Siru.

Gazeta delo Sport javlja da će Gatuzo napraviti nekoliko promena, a prva bi mogla biti upravo Bakajoko koji će navodno početi meč od prvog minuta.

Svoje mesto u startnoj postavi zauzeće i Matija Kaldara umesto Matea Musaća i Ignacio Abate koji će svakako naći u timu bez obzira na to da li će Davide Kalabrija nastupiti ili ne.

Može li ovakav Milan do prvih bodova u Seriji A?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 29.08.2018
20:29

Sigurno nece igrati i Kalabrija i Abate, apsolutno nema smisla taj deo teksta.

avatar
Aleksandar 7
Wednesday, 29.08.2018
19:39

Milan mora ultrazatvoreno u ovu utakmicu...to je trenutno jedini nacin da se odigra protiv Rome...kakav crni Abate,daleko mu lepa kuca...ostavio bi i Rodrigeza na klupi a poceo sa Laxaltom...takodje sa tri tvrda igraca u sredini pa makar i Bilja bio taj treci uz Kesija i Bakajoka....Sve ovo skupa nije bajno ali tako se mora,nazalost...dakle Donnaruma,Calabria,Caldara,Romanjoli,Laxalt,Bilja,Kessie,Bakayoko,Bonaventura,Suso i Iguain. Po svaku cenu sacuvati mrezu...ponajvise zbog samopouzdanja ekipe...

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 29.08.2018
18:58

Musacio je dobio udarac u zadnjoj utakmici i valjda je i tada zamenjen ne znam tacno,a Bakajoko je odigrao zadnjih pola sata ,bio kritikovan i kao takav pocece utakmicu protiv Rome od prvog minuta,pa tako dolazimo do podatka da je jedina promena Gatuza Abate?!

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 29.08.2018
20:34

Nije zamenjen Musakio. Promene ce biti Abate, Kaldara i Calhanoglu, mozda i Laksalt mada mislim da ce ipak ostati RR na levom beku. Cak i kad bih stavio Laksalta, pre bih ga stavio na levog veznog tj. levo krilo nego na beka. Ili on ili Kastiljeho. Ovo je jedna verzija po kojoj ce nam poceti Bakajoko, ima i onih u kojima se on ne pojavljuje kao starter:-D

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 29.08.2018
21:01

Bakajoko je neopravdano bio kritikovan. Bolje bi im bilo da nam daju tih 35m sledece leto.