Gatuzo dobio pozitivne vesti pred Barsu

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 03.08.2020.
20:32
Izvor: Sportske.net

Napolitanci spremni za iznenađenje.

Povezane vesti

Kapiten Napolija Lorenco Insinje je u suzama napustio teren nakon povrede na meču protiv Lacija, ali je danas saznao lepe vesti.

Navodno, lekarski tim prati njegovu situaciju iz dana u dan, a danas su stigle ohrabrujuće vesti da će biti spreman da zaigra na Kamp Nou.

Kako se navodi, do samog dana utakmice neće biti poznato da li će biti spreman, biće trka sa vremenom, ali su prve informacije pozitivne.

Insinje je i u prvom meču zadavao glavobolje odbrani Barse, pa će njegovo prisustvo na terenu biti od velikog značaja.

U prvom meču bilo je 1:1, revanš je u subotu u 21.00 na Kamp Nou.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 03.08.2020
21:10

Nebitna je povreda Insignea jer igraju protiv Barse, a da bi to bilo jasno moramo se podsetiti prošlogodišnje utakmice protiv Liverpoola.

I pre toga dvomeča smo znali da je Liverpool izuzetno jak, ali samo u kompletnom sastavu. Pre svega se to odnosi na igranje Salaha, Manea i Firmina zajedno, jer ako jedan fali to već nije to. U prvom meču zbog povrede je falio Firmino punih 78 minuta, ali uprkos tome Liverpool je bio vrlo dobar i ne bi izgubio sa više od 1:0 da Messi nije uradio to što je uradio. U revanšu pored Firmina falio je i Salah. Dakle bez 2/3 navalnog trija stići i prestići 0:3 iz prve utakmice je nemoguća misija. Pa kako je onda Liverpool uspeo sve to da kompenzuje? Nikako, očekivano su odigrali bar duplo slabije negoli na Camp Nou ili trostruko slabije nego što su u kompletnom sastavu igrali neke utakmice pre toga. Velika većina Liverpoolovih fudbalera su igrali ispod proseka sa neverovatno velikim brojem grešaka u dodavanjima, a recimo Šaćiri je odigrao možda i najslabiju utakmicu u karijeri bez i jednog jedinog ispravnog pasa, a kamoli prodora ili centaršuta. Sa takvom igrom teško bi uspeli da izvuku remi protiv bilo koga od preostalih 14 timova iz 1/8 finala, a kamoli da nadoknade i minimalnu prednost protivnika. Pa ipak sve to im nije smetalo da utrpaju Barsi 4 komada, a da ne prime nijedan. Pa zašto bi onda izostanak jednog Insignea bio nekakav hendikep za Napoli?