Gatuzo: "Do sutra nam ne bi dali gol"

Autor: Beta Beta
sreda 26.02.2020.
11:57
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napolija Đenaro Gatuzo rekao je da je njegova taktika uspela protiv Barselone, ali da je tužan što njegova ekipa nije pobedila.

Foto: EPA-EFE/CIRO FUSCO
Foto: EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Napoli je sinoć odigrao 1:1 protiv Barselone, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Napoli je poveo golom Drisa Mertensa, koji je time izjednačio klupski rekord Mareka Hamšika od 121 postignutog gola. Izjednačio je Antoan Grizman u drugom poluvremenu.

Barselona je imala veći posed lopte, ali je samo dva puta šutnula u gol, u odnosu na četiri šuta Napolija.

"Jedva da su imali jedan šut u gol, mogli su da budu na terenu celo veče i da ne postignu gol. Ali, primili smo gol posle jedne greške. Nije loše što neki misle da je naša priča završena. Igraćemo do kraja. Naša je dužnost da igramo za plasman dalje. Napoli ima mnogo jakih igrača, Barselona ima nešto više, ali ako budemo koncentrisani, onda možemo da imamo šanse", rekao je Gatuzo i dodao:

"Posle ovog rezultata, pomalo sam tužan. Mogli smo bolje. Kažnjeni smo zbog greške, ali zadovoljan sam timskim radom. Barsa je imala problema jer smo bili veoma pažljivi. Nismo uspeli samo u napadu", dodao je trener Napolija.

"Rezultat 1:0 ili 1:1 ne menja mnogo ovaj duel, moraćemo da odigramo dobru utakmicu protiv Barselone. Ali, sada moramo da se okrenemo duelu protiv Torina", naveo je Gatuzo.

Revanš utakmica igra se 18. marta u Barseloni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 26.02.2020
17:35

Znači 'sjajna taktika' Gatuza je sprečila igrače Barse da potrče, da se ne kriju iza leđa Napolijevih defanzivaca, da utrčavaju u prazan prostor i da ne gledaju kako samo da uvale loptu Messiju? Ok ako je tako, ali sam se onda nagledao i boljih taktika trenera Bilbaa, Granade, Levantea, Valensije koji su uspeli da urade ne samo to već i da pobede.