Gatuzo blizu ponude, hoćemo li videti njegov transfer karijere!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.04.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net

Svojeglavi Kalabrez bi, bez obzira na ishod sezone mogao da odšeta iz Milana i to tamo gde vode svi putevi...

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

U Romi je uzbuna, posle poraza od Napolija u kome su delovali veoma nemoćno, usledio je sastanak, Liga šampiona je realno daleko, Ranijeri je odbio da podnese ostavku. On se nada da će završiti sezonu i zauzeti neku rolu u klubu, pominjana je čak solucija da se vrati Di Frančesko, ali od toga nema ništa, on će odmoriti do kraja sezone i preuzeti Fiorentinu.

Roma ne zna šta da radi, već razmišljaju o sledećoj sezoni, moraće da prodaju neke igrače i da podmlade ekipu. Teško je da će dovesti Sari koji bi, ako ga smene u Čelsiju sigurno sačekao da ga "Plavci" isplate i za sledeću sezonu, a kako se saznaje ne razmišlja o Romi.

Druga varijanta je Gasperini, ali bi on tražio dugogodišnji ugovor, plus, ako se Atalanta dokopa Evrope imaće veći budžet i mir da nastavi započeti rad.

Još jedna varijante je Đampaolo, ali Rimljani prate situaciju oko Gatuza.

On je u sukobu sa Leonardom koji se nevešto krije, ako ne izbori Ligu šampiona otići će, mada se priča da će tražiti posebne garancije i mnogo veću slobodu u odlučivanju oko transfera ako Milan stigne među prva četiri. Gatuzo je poznat kao čovek koji ne trpi kompromise i mogao bi jednostavno da ode, pogotovo ako bude imao ponudu u džepu. Roma bi mu ponudila duži ugovor, veću samostalnost u radu, mlađe igrače, videćemo na kraju šta će od svega biti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Monday, 01.04.2019
12:08

Transfer karijere mu je da vodi Milan, a i to ne zna kako vodi. Interesantan podatak u tekstu da trenira mladje igrace? Pa Milan trenutno ima najmladji tim u ligi, ne vidim kako moze Roma da im parira.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
10:10

Neka mu je sa srecom, trebace mu...