Gatuza više brine virus nego Mesi

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.07.2020.
23:49
Izvor: Beta

Gatuzo zabrinut zbog zdravstvene situacije u Kataloniji.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Trener fudbalera Napolija Đenaro Gatuzo rekao je danas da postoji zabrinutost zbog porasta broja zaraženih u Kataloniji uoči utakmice sa Barselonom u Ligi šampiona.

Napoli će 8. avgusta u Španiji igrati protiv Barselone, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. U prvom meču u Napulju bilo je nerešeno, 1:1.

"Ja neću ništa da kažem o tome pošto to nije moj posao. Naši menadžeri i predsednik će se time baviti. To je za njih uobičajen zadatak. Normalno je da smo zabrinuti, ali neću o tome govoriti. Predsednik i rukovodstvo će to rešiti", rekao je Gatuzo.

Napoli je ove sezone osvojio Kup Italije, a u Seriji A je poslednjih pet utakmica bez poraza i šesti je na tabeli sa dva boda manje od petoplasirane Rome.

"Nadam se da ćemo ući u utakmicu sa Barselonom u dobroj formi. Biće važno da odigramo meč sa velikim mentalitetom. Mislim da smo bili jaki u poslednjih nekoliko meseci", naveo je Gatuzo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 21.07.2020
03:36

Stvarno svašta, kao da tim iz Papua Nove Gvineje od 8 miliona stanovnika i 19 obolelih treba da putuje u Brazil sa preko 2 miliona zaraženih pa su u panici zbog korona virusa, a ne tim iz države sa 245 hiljada zaraženih (4.06 na hiljadu stanovnika) u državu sa 265 hiljada zaraženih (5.64 na hiljadu stanovnika). Može li strah od tog jednog i po zaraženog više na hiljadu stanovnika doprineti tome da Napoli izgubi utakmicu i ispadne iz LŠ?

Kako bismo još bolje shvatili dimenzije preterivanja treba dodati da će od Katalonije videti jedino aerodrom El Prat odakle će biti pod pratnjom sprovedeni u hotel (u kome verovatno neće biti nikoga osim njih) i na kraju Camp Nou stadion na kome naravno neće biti publike.