Galijanijev plan - Navijati za Juve 36 puta u sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.12.2016.
10:26
Izvor: Sportske.net

I to ne zbog toga što je dok nije upoznao Berluskonija bio veliki navijač "Bjankonera", već jedne sasvim druge stvari.

acmilan.com
acmilan.com

Povezane vesti

Milan je u nevolji. Dve utakmice, jedan bod, ne samo da su ih udaljile od ionako nerealnih snova o tituli, već je sada jasno da su ohrabrili konkurente.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da bi Roma i pored poraza u Torinu mogla, s obzirom na igrački kadar da računa na drugo mesto, ostaje pozicija koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Milan je trenutno tu, ali ako Lacio i Napoli pobede danas, odnosno sutra, pašće na peto mesto.

Od pojačanja nema ništa.

"Uradićemo malo, ili ništa",
priznao je Galijani jer nema novca, a Kinezi neće preuzeti klub dok se ne završi prelazni rok.

Ekipu čeka Superkup u Dohi protiv Juventusa, realno, iako Milan smatra da je to utakmica godine, čini se da je u ovom trenutku to nebitno, januarski prelazni rok je mnogo važnija stvar.

Baka neće biti prodat, ostaje u klubu, ako je verovati Galijaniju, što znači da novca za transfere nema.

Galijani ima plan?

"Navijaću za Juve 36 puta od 38 utakmica", našalio se glavni operativac Milana.

To znači da Juventus pobeđuje konkurente i tako olakša posao Milanu.

Sa druge strane, Montela je nezadovoljan jer je jasno da tim nema rešenja u veznom redu, Bertolaći je promašaj, kada Suso nema dan, a Španac je pao u formi, nema ni potrebne kreativnosti, Milan je juče stihijski napadao, ali nije bila vidljiva razlika u odnosu na Atalantu koja je ipak tim za sredinu tabele.

I to su problemi koji more "Rosonere", jednostavno, i kada su bili drugi na tabeli, pričali smo isto, ovo je lou-kost tim koji nema kvalitet. A nema ni novca, pa je jasno da će u slučaju da se ne desi neko čudo nastaviti da tonu na tabeli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 18.12.2016
15:03

I sve i svake.

avatar
Sunday, 18.12.2016
13:52

* ni da SAD ponovo dobije (cetiri mesta)

avatar
Paul George
Sunday, 18.12.2016
13:24

Nista vi niste rekli sto i prosecan fudbalski poznavalac ne zna.Milan, ako bude 5. sa ovim timom, to je uspeh.Biti u zoni LS posle 17 kola je stvarno nesto sto niko nije ni sanjao.Ako ne bude pojacanja 5.mesto ce biti top.Ja bih unovcio Nianga, Bertolacija, Adriana, Hondu, doveo Jovetica i Badelja, pa sta Bog da.Donaruma-Abate-Paleta-Romanjoli-Antoneli-Bonaventura-Badelj-Kucka-Jovetic-Suso-Baka(Lapadula).Na klupi Sosa, Locateli, De Siljo, Lapadula, Gomez.Igra se samo liga i kup moglo bi se izgurati do kraja.

avatar
Sunday, 18.12.2016
14:36

Tesko, moras i nekog kreativca da dovedes...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 18.12.2016
12:41

Milan i snovi o tituli ? pa to valjda nitko ozbiljan nije pomislio a da mogu osvojiti Mogu otvoriti sto sampanjca ako zavrse treci makar ja ja cisto sumnjam

avatar
Lorenzo Insigne
Sunday, 18.12.2016
11:51

tih sto lupate, ugazio ih Milan drugo poluvreme.. ali cinjenica je da su ovom timu potrebna pojacanja, i da je ovaj rezultat za sad odlican

avatar
juventino
Sunday, 18.12.2016
12:19

Realni napolitanci poznati naširoko.

avatar
Lorenzo Insigne
Sunday, 18.12.2016
16:10

a lopovi su odlicni

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 18.12.2016
12:53

slazem se....dva puta vadili s linije...imao je milan igru...ali i deo meca kad nije...sve u svemu konstatacija da ce samo padati na tabeli nema blage veze s istinom....moguce jeste ali milan ima posed....trudi se da iznese loptu...rotiraju se igraci zbog male klupe i zato ponekad teze dolaze do bodova....ako cemo realno do juce je atalanta bila u samom vrhu pa ste pisali da je i bod ogroman za mnoge ekipe protiv ovakve atalante....i msm da atalanta ima dobru ekipu....cak sta bolju od rimljana u plavoj garnituri...ali ok....pred nama je sezona pa da vidimo

avatar
Sunday, 18.12.2016
11:46

Odakle vam to da u Milanu smatraju da je to utakmica godine za nas?! To je bilo finale Kupa jer nam je trofej donosio i omogucavao izlazak u Evropu, ovo je vise stvar prestiza. Galijani i dalje navija za Juventus, oni insistiraju na dobrim odnosima sa Juventusom sto nije nuzno dobro jer previse postuju taj klub pa ne frustrira mene Juventus nego moj Milan i Milanovi ljudi (Saki je uvek pun hvalospeva za ove, to postaje dosadno i smesno) i stvarno vise ne razumem zasto se ne podigne javnost u Italiji, neverovatno je da nikome ne smeta ovo stanje do te mere da pocnu da svakodnevno prozivaju, a navijaci da se vise opepele i prestanu da budu placenici! Pocecemo da navijamo samo da ne ispadnemo iz lige jer cemo na kraju biti deseti ako ovako nastavimo!!! Presisace nas Napoli i Inter (to se bar podrazumeva), uradice to i Lacio i Fiorentina, bice na kraju bolji od nas cak i Torino i Djenova i Atalanta kao i ova dva kluba koja su trenutno najbolja na tabeli, a mozda i inace. Da nije ovolika bodovna razlika, tu bi i Sasuolo mogao ponovo da nam zapreti i ostavi nas lepo iza sebe. Od LS sigurno nema nista, u to sam ubedjen onoliko koliko sam ubedjen da je danas nedelja, cak mislim da ni pojacanja ne bi bas mnogo pomogla jer je Montela nedovoljno dobar mada mozda i gresim, mislim da ne bismo mogli nista sa ovim timom ni kad Italija ponovo dobije svoja cetiri mesta jer su se Juventus, Roma, Napoli i Inter (nije bitan redosled od drugog do cetvrtog mesta, to je vec predmet diskusije), TOLIKO smo JADNI i BEDNI...

avatar
Brat Konte
Sunday, 18.12.2016
20:37

Brate, ti si baš izgubio veru. Ja, koliko se sećam, ni kad su moj Juve poslali u drugu ligu, nisam pao u takav pesimizam. Bilo ga je, al' ne ovako. Ne daj se, trgnuće se oni.

avatar
Sunday, 18.12.2016
23:33

Mora neko da mraci, a ko je bolji za to od mene...

avatar
MSSZRMK
Sunday, 18.12.2016
11:27

Vreme je da se probudi milanski gigant sa novom upravom i jasnim ciljevima,strategijama a ne ovako.