Galatasaraj smenio Tudora

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.12.2017.
13:46
Izvor: Sportske.net

Serija loših rezultata i poraz koji je Galatasaraj doživeo u 16. kolu turskog prvenstva koštali su posla hrvatskog trenera Igora Tudora.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Fudbalski klub Galatasaraj pao je na drugo mesto u turskoj Super ligi nakon četvrtog poraza u sezoni, a izgleda da je jučerašnji neuspeh predstavljao kap koja je prelila čašu.

Turski mediji prenose da su čelnici Galatasaraja doneli odluku o smeni Igora Tudora i da će ta informacija biti ozvaničena tokom dana.

Hrvatski stručnjak preuzeo je Galatasaraj početkom 2017. godine, a ekipa je dosta dobro otvorila novu sezonu u turskom šampionatu.

Prvi poraz u turskoj Super ligi Galatasaraj je pretrpeo 29. oktobra na gostovanju Trabzonu ali je od tog momenta usledila serija izuzetno loših rezultata što je i dovelo do smene trenera.

Galatasaraj je na prethodnih 10 mečeva ostvario samo četiri pobede, a mora se imati u vidu da je u duelima sa najvećim konkurentima za titulu doživeo ubedljive poraze što je izazvalo nezadovoljstvo među navijačima.

"Lavovi sa Bosfora" trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli sa bodom manje od vodećeg Bašakšehira, a u narednom kolu ugostiće Goztepe.

"Fanatik" prenosi da će Igor Tudor zaraditi 400.000 evra na ime prevremenog prekida saradnje, a kao potencijalni naslednik hrvatskog stručnjaka pominje se legendarni Fatih Terim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke