Galantni Junajted, ovo će biti poklon za Solskjerov bivši klub!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.03.2019.
11:00
Izvor: Sportske.net

Sva sreća pa je eksperiment sa Norvežaninom upalio, inače bi morali da plaćaju daleko više.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, u narednim nedeljama se očekuje da Mančester junajted potpiše novi ugovor sa Ole Gunarom Solskjerom.

Norvežanin je stigao u klubu u decembru, preuzeo je tim od Žozea Murinja, koji je nakon serije loših rezultata dobio otkaz.

Niko se nije nadao da će Solskjer u potpunosti preporoditi "Đavola" u vrlo kratkom vremenskom roku, Junajted je pod njegovim vođstvom upisao 13 pobeda na 16 mečeva, a pritom su na čudesan način izborili plasman u četvrtfinale Lige šampiona, iako su na "Old Trafordu" izgubili od Pari sen Žermena sa 2:0.

Postalo je jasno da će Solskjer ostati na klupi "Đavola" i naredne sezone, a postavilo se pitanje šta će biti sa njegovim angažmanom u norveškom Moldeu iz kojeg je navodno na pozajmicu stigao u Mančester.

Solskjer je nedavno izjavio da mu je ugovor sa Moldeom istekao, pa tako Junajted nema nikakvu obavezu prema norveškom klubu, ali su im ipak spremili prigodan poklon, kako su im Solskjera ustupili bez polemike u veoma nezgodnom trenutku za klub.

Tako će "Đavoli" platiti Moldeu šest miliona funti za Solskjerovo angažovanje, kada sa norveškim stručnjakom budu potpisali novi ugovor.

Uprava Junajteda je napravila sjajan posao angažovanjem svog bivšeg igrača, neće im teško pasti da Moldeu uplate šest miliona funti, kako bi za drugu veliku želju, Maurisija Poketina, Totenhemu morali da plate 40 miliona funti, na ime otpusne klauzule koju Argentinac ima u ugovoru sa Sparsima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Živkovic
Sunday, 10.03.2019
12:26

Ako pobede arsenal ugovor je siguran

avatar
Devil born 1878
Sunday, 10.03.2019
12:45

Vec sad je siguran, potpisan je sigurno samo nece jos da ozvanice, on je sam rekao na konferenciji da ako prodje psz potpisuje, tako da to je to

avatar
LUZERPOOL
Sunday, 10.03.2019
12:48

Ugovor je gotova stvar, pobedili Arsenal ili ne.