"Galaktiko" od 100 "kila" i nula golova...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 30.09.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net

Katalonski mediji se podsmevaju najvećem pojačanju Reala, ali sigurno će ga Zidan istrpeti...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Zabrinutosti ima, ali ne i sumnje da će Eden Azar biti onaj stari.

Za sada stvari ne izgledaju dobro, odigrao je 267 minuta bez gola i asistencije. Posle oporavka od povrede bio je na terenu protiv Levantea, Sevilje i Atletika, kao i u porazu od PSŽ u Parizu. Protiv Osasune ga je Zidan odmarao, ali to se nije videlo na terenu.

Naime, u "Madrilenju" je posle loše partije zamenjen u 77. minutu, prema statistici nije šutnuo u okvir gola, imao samo jedan dobar driblin i dug pas. Treći je igrač Reala u derbiju po broju izgubljenih lopti, ukupno 17, više od njega "prodali" su Karvahal i Bejl (čak 23).

Azar nije u formi, problem je što je njegova uloga različita od one u Čelsiju, mora više da učestvuje u odbrani, više se troši a nije spreman.

Iako je Belgijanac to demantovao, on i dalje ima višak kilograma, kao i na startu priprema, tada se povredio, pred start u Vigu, propustio mečeve protiv Valjadolida i Viljareala. Tu je nabacio nove kilograme i za sada se ne snalazi.

Jasno je i da će pre ili kasnije doći na svoje, ali u ovom trenutku se Eden Azar ne može prepoznati.

Ovo "100 kila" iz naslova, nije naravno njegova težina, već tako španci kažu za milione uložene u igrača, upravo je tri cifre uložio Perez i za sada ne dobija ništa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Monday, 30.09.2019
19:00

Najbolji igrač Chelsea - promašaj, najbolji igrač Liverpoola - promašaj, najbolji igrač Dortmunda - promašaj, najbolji igrač Atletika - promašaj itd. Ja ne znam šta vam još treba da shvatite da dva najjača španska kluba vode treneri pojmaši, ali neviđeni, naročito ovaj na klupi Barse.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 30.09.2019
10:59

Samo ako ne valja vratite kralja pa cete videti kako igra.

avatar
deki trbic
Monday, 30.09.2019
10:47

On je odlican igrac...ima da pokaze kolki vredi i sta sve zna...samo ne moze to odma preko noci

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 30.09.2019
10:35

govorio sam da azar nije potreban ovom timu reala i da nece nista posebno doneti, samo ce kociti razvoj mladih igraca, u prvom redu muslim na rodriga, viniciusa. Mnogo mudrija odluka bi bila da je novac sacuvan i doveden Mbappe sl godine za svetski rekord uz dolazak dugorocne zamene za modrica i jednog zadnjeg veznog....

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.09.2019
18:22

Bolje njih da koci nego Odoija i Pulisica :)

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 30.09.2019
09:41

На крају испаде да их је Челси добро зезнуо.