Gaćinović potpisao!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.12.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac nagrađen za sjajne partije u dresu nemačkog Ajntrahta.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Fantastičan posao napravio je Ajntraht angažovanjem trojice srpskih internacionalaca, a onaj koji je najduže u klubu danas je dobio nagradu za sjajne partije.

Srpski reprezentativac Mijat Gaćinović (23) stavio je danas potpis na produžetak saradnje sa Ajntrahtom do leta 2022. godine.

Bivši fudbaler Vojvodine stigao je u Frankfurt leta 2015. godine, a pre godinu i po dana produžio je ugovor do 2021.

"Mijat Gaćinović je pokazao izuzetan napredak u razvoju i dokazao potencijal koji smo prepoznali. Gol koji je dao u finalu nemačkog kupa i prošlonedeljni pogodak u meču sa Lacijom dokaz su da se radi o igraču koji pravi razliku. Uvereni smo da i dalje može da napreduje i da će nastaviti pravim putem u Ajntrahtu", rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić.

Svoj bundesligaški debi Mijat Gaćinović je imao 28. novembra 2015. godine pod trenerom Arminom Veom, a prvi gol za Ajntraht postigao je u baražu za opstanak u ligi protiv Nirnberga.

U prethodnih godinu dana Gaćinović je napravio ozbiljan iskorak u karijeri, pa ne čudi što je Ajntraht požurio da ga obaveže na vrenost do 2022. godine.

"Veoma sam srećan vremenom koje sam do sada proveo u Frankfurtu. Gol u baražu za opstanak Nirnbergu i u finalu kupa protiv Bajerna predstavljaju nešto što se ne zaboravlja. Želim još sjajnih trenutaka u godinama koje dolaze", poručio je srpski reprezentativac.

Za tri i po godine u Ajntrahtu Mijat Gaćinović je odigrao 99 takmičarskih utakmica i postigao 9 golova, a upisao je i 12 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke