Gabigol se probudio, ali još nije vreme za povratak u Milano

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.09.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

Stigao je kao veliko pojačanje u Inter, ali nije opravdao ni trunku uloženog novca.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, stigao je u Inter leta2016. godine, sa epitetom jednog od najtalentovanijih brazilskihfudbalera i statusom reprezentativca.

Plaćen je oko 30 miliona evra, puno se od njega očekivalo u Milanu.

Ipak, daleko od toga da je Barbosa ispunio očekivanja, upisao je svega 10 zvaničnih nastupa za "Neroazure" i postigao jedan gol, minulog leta se preselio na pozajmicu u Benfiku.

Ni u Lisabonu se nije snašao, nakon pet mečeva se vratio na "Meacu", da bi krajem januara bio vraćen u matični Santos, iz kojeg je i stigao u Inter.

Nije uspeo da povrati stari sjaj ni po povratku u domovinu, ali je u poslednjih par meseci na zadovoljavajućem nivou, postigao je 19 golova na 38 nastupa, pronašao je pravi ritam.

Ipak, izgleda da ga to neće tek tako vratiti u Inter, Santos je voljan da produži pozajmicu, a interesovanje za Gabigola je pokazao i Gremio.

Sva je prilika da će Inter produžiti njegov boravak u Santosu, kako bi dokazao da može da održi svoje igre na visokom nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Saturday, 08.09.2018
13:33

Pa kada supci nece coveku da pruze priliku da igra a onda seru tipa nije zadovoljio!!!Nadam se ako Barbosa dolazi u Evropu da zajebe Inter i ode u neki mnogo bolji klub

avatar
Boran83
Friday, 07.09.2018
19:31

On je ukupno odigrao 38 minuta za inter u zvanicnim utakmicama i kako je mogao da se dokaze kad nije dobio sansu ni kao starter. Sta su ocekivali za tih 38 minuta da da 5 komada i 3 gola makazicama.