Fulam se sprema za jednu od ključnih utakmica, Ranijeri progovorio i o pojačanjima, ali i o Mitru

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.01.2019.
15:00
Izvor: Sportske.net

Veoma važni dani su pred Fulamom, po pitanju opstanka u Premijer ligi.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Posle šokantnog poraza od Oldama (1:2) i eliminacije iz FA kupa, u Fulamu su svu pažnju usmerili na predstojeće gostovanje Barnliju u 22. kolu Premijer lige.

Fulam je trenutno pretrposlednji sa 14 osvojenih bodova, a njihov naredni rival ima 18 na 16. poziciji, pa je jasno da je ovo jedan od mečeva u kojem Ranijerijev tim mora bar da izbegne poraz, ako ne i da uradi nešto više, ukoliko želi da opstane u ligi.

Meč je na programu u subotu od 16 časova, a danas ga je Klaudio Ranijeri najavio na konferenciji za medije, posebno ističući značaj Mitrovićevih golova za tim sa ''Krejven Kotidža''.

''Još jedan od ključnih mečeva. Svaki meč je za nas krucijalan. Znamo da nas očekuje velika borba, ali ja se nadam da ćemo se izboriti za dobar rezultat. Uvek sam optimista. Moramo da se dokazujemo iz meča u meč. Treniramo dobro, ali to moramo da potvrdimo i na utakmicama.

Mitrović je naš golgeter i mi moramo da mu omogućimo što više prilika za gol, da ga 'hranimo' centaršutevima'', izjavio je Ranijeri.

Naravno, novinare je zanimao i Ranijerijev komentar o najavama dolaska potencijalnih pojačanja.

''Imamo veoma dobru ekipu koja je, međutim, neiskusna. Treba nam neko ko ima iskustvo, ko je lider, sa kojim bismo mogli da unapredimo naš tim.

Tražimo u svim pravcima. Prelazni rok je otvoren, spremni smo da uradimo nešto da pomognemo Fulamu'', zaključio je Ranijeri.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke