Fulam odmah stao iza Ranijerija, da li je ovo znak da su izdali Jokana?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.11.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net

Na Krejven Kotidžu sada potpuno drugačija priča...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je protekle nedelje dobio otkaz na mestu trenera Fulama zbog niza loših rezultata koji su klub doveli do poslednje pozicije u Premijer ligi.

Srbin nije bio zadovoljan učinjenim u letnjem prelaznom roku, smatra da je dobio pojačanja koja mu nisu najpotrebnija, te da ga klub nije podržao u nameri da pojača one pozicije koje je želeo.

Fulam jeste potrošio više od sto miliona funti, ali čini se da ekipa iz Londona nije potrošila novac na pravi način, pa se Jokanović često sukobljavao sa vlasnikom kluba zbog toga.

Sada je izgleda nešto drugačija priča pošto novi menadžer Klaudio Ranijeri tvrdi da ima podršku Šahida Kana da pojača ekipu u januaru, a prvi na meti bi mogao da bude fudbaler Čelsija Deni Drinkvoter.

"Razgovarao sam sa vlasnikom kluba i ljudima koji vode računa o igračima koje pratimo, dali su mi nekoliko imena i moram da odaberem neko od njih. Sviđa mi se taj način rada. Na kraju, dobio sam zeleno svetlo da potražim i neke koje nisu na toj listi", otkrio je Italijan.

Jokanović nije imao taj luksuz i često je zamerao vlasnikovom sinu zbog toga što nije mogao da dovodi igrače koje je želeo, a i pored toga je uspeo da se plasira u Premijer ligu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Monday, 19.11.2018
19:49

Jokane, menjaj menadžera!

avatar
Marcos Alonso
Monday, 19.11.2018
18:48

Jokanovic je realno zasluzio otkaz,ono nikako nije bila ekipa za poslednje mjesto na tabeli. Ima vremena za njega da se pokaze

avatar
Stratford
Monday, 19.11.2018
13:26

Ne mora značiti da su ga izdali. Možda su jednostavno shvatili gdje su pogriješili, a ekipi je bio potreban svjež start i novi sistem rada. Vjerovatno bi se desilo isto da je Ranieri otpušten, a Jokan došao kao novi trener.

avatar
NikkiCFC
Monday, 19.11.2018
12:05

Normalno da ce da stanu na stranu trenera, i Jokan je potrosio i previse novca za novog premijerligasa.

avatar
Mangus
Monday, 19.11.2018
11:42

Nije tacno da jokan nije imao tu slobodu. Imao je bukvalno istu slovodu kao sad ranijeri. Mitrovic je njegov izbor kao i Seri, ostali manje vise. Tako ce i ranijeri raditi

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 19.11.2018
11:23

Znam dosta klubova koji su usli u PL i doveli samo jednog igraca i izborili opstanak i to veoma lako,a ovom doveli reprezentativca Nemacke i nije zadovoljan. Veoma zasluzen otkaz je dobio.