Fulam je danas ponovo u modi, šta Jokan poručuje navijačima?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.08.2018.
10:36
Izvor: Sportske.net

Fulame, vreme je!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Zbog činjenice da je predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović, kao i da im je najbolji strelac naš reprezentativac Aleksandar Mitrović, ekipa Fulama je mnogima od nas ove sezone omiljena u Premijer ligi. Pogotovo što im je ovo povratnička sezona u elitno društvo.

Ipak, u prva dva kola Premijer lige nisu uspeli da osvoje ni bod, na startu su na svom terenu poraženi od Kristal Palasa, a prošlog vikenda i od Totenhema na ''Vembliju'', kada je Mitrović postigao i prvi gol za Fulam u novoj sezoni.

Danas od 17 časova Fulam dočekuje ekipu Barnlija, što mnogi vide kao odličnu priliku za prve bodove ekipe Slaviše Jokanovića u novoj sezoni. Fulam važi za favorita u ovoj utakmici, a da li se i popularni Jokan slaže sa tom ocenom?

''Odlično poznajemo ekipu Barnlija. Oni nikad nisu umorni, oni trče i bore se kao 'luda družina'. Mnogo ih poštujem, zbog načina na koji igraju fudbal i zbog napretka koji su napravili u ovih par sezona.

Oni odlično poznaju jedni druge i znaju kako žele da igraju, šta su ciljevi svakom od igrača. Za nas je početak sezone težak baš iz razloga što nemamo kontinuitet, treba nam vreme da upoznamo jedni druge.

Ja znam naše navijače, posle dve utakmice očekuju prve bodove i nadam se da će protiv Barnlija biti sjajna atmosfera na našem stadionu, kao i uvek do sada. Mi znamo šta nam je potrebno, treba nam pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo'', istakao je Jokanović, uz optimističku poruku da je ''Fulam danas bolji nego što je bio juče''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke