Fulam ispustio bodove u finišu, Mitru se nije dalo!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.12.2018.
15:22
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" su na otvaranju 19. kola ugostili još jednog povratnika u najviši rang.

Beta/Steven Paston/PA via AP
Beta/Steven Paston/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama su otvorili "Boksing dej" remijem na "Krejven Kotidžu" sa ekipom Vulverhemptona, bilo je 1:1 (0:0) nakon 90 minuta igre.

Fulam je bio bolji rival u prvih 45 minuta, ima je Mitrović šansu nakon dobrog skoka u 26. minutu, ali je Patrisio lako izašao na kraj sa njegovim pokušajem.

Samo tri minuta kasnije, velika šansa za Sajrusa Kristija, odlično je Irac prošao kroz odbranu "Vukova", šutirao iskosa sa desne strane, veoma snažno, ali pored gola, Mitrović je klizećim startom pokušao da ugura loptu u mrežu, ali je ona ipak bila prejaka, te je srpski reprezentativac nije ni stigao na drugoj stativi.

Dobar period "Kotidžera" i nova šansa za Mitrovića u 30. minutu, dobro je tukao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored gola.

U finišu prvog dela igre još jedna prilika za bivšeg napadača Partizana, odlično se snašao i namestio na udarac, ali je šutirao po sredini, te je Rui Patrisio ponovo sačuvao mrežu.

Otišlo se na odmor, u nastavku bolja igra gostiju, imali su loptu u nogama veći deo vremena, ali to nisu uspevali da materijalizuju, Fulam se dobro branio i povremeno pratio iz kontri.

A onda, 74. minut, Seri iz slobodnjaka šalje loptu na dalju stativu, Moson je odatle gura pred gol Vulvsa, gde se najbolje snalazi Rajan Sesenjon, koji uspeva da pretera loptu preko gol linije za vođstvo "Kotidžera" od 1:0.

Ipak, nije dugo trajala radost domaćih navijača, samo 11 minuta kasnije, trenutak nepažnje u odbrani Fulama koriste gosti, loptu sa gol linije u mrežu Serhija Rika gura Roman Sais za 1:1.

U poslednjem minutu regularnog dela, Riko ispucava loptu ka Aleksandru Mitroviću, ovaj uspeva da je prihvati pored trojice defanzivaca Vulvsa, namešta se na udarac, ali ga je jedan od igrača gostiju izblokirao, lopta je ipak prevarila golmana, ali je Koudi uspeo da je skine sa gol linije!

Na kraju podela bodova, Fulamu nikako da svane, mora se dodati da su danas igrali dobro, ali da im je nedostajalo sreće, posebno Aleksandru Mitroviću, koji je još jednom dokazao zašto je miljenik navijača.

Vulverhempton sa bodom na devetom mestu, imaju ukupno 26 bodova nakon 19 kola, Fulam pretposlednji sa 11 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Wednesday, 26.12.2018
16:30

Mitar je masina, samo nema srece ... strasan napadac..

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 26.12.2018
16:26

Mitar uradio sve sto je mogao ali nece lopta u gol. Ako se okrene pa u drugom delu sezone ulaze ove sto sada izlaze bice tuce golova. Svejedno Ranijeri pokazao kako se zateze odbrana i gol koji su primili je zapravo jedina greska odbrane u 95 minuta, da su imali boljeg levog beka taj bi je ispucao i odneli bi sva tri boda.