Fulam bez Mitra ne daje golove, Jokanov tim danas pretrpeo ubedljiv poraz

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.07.2018.
18:56
Izvor: Sportske.net

Druga utakmica Fulama na aktuelnim pripremama za novu sezonu, opet bez postignutog gola.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Ekipa Fulama koju sa klupe predvodi naš Slaviša Jokanović i koja je krajem proleća izborila plasman u Premijer ligu, danas je u francuskom Tononu odigrala svoju drugu kontrolnu utakmicu.

U duelu sa Fenerbahčeom poražena je prilično ubedljivo, rezultatom 3:0 (2:0), a podsetimo, četiri dana ranije Fulam je igrao bez golova, 0:0, sa ekipom Redinga.

Fenerbahče je danas poveo u 28. minutu meča, golu je prethodnio oštar centaršut sa desne strane po zemlji za Brazilca Đulijana, koji majstorski, udarcem petom pogađa mrežu Fulama - 1:0.

Već do kraja prvog poluvremena, Fener je duplirao prednost, a ovoga puta mrežu golmana Rodaka zatresao je Kaldirim.

I u nastavku slična slika, a trijumf ekipe iz Istanbula je još ubedljivijim učinio Tufan, pogotkom u 75. minutu - 3:0.

Fulam nije nastupio u najjačem sastavu, Jokanović je kombinovao, ali na primer sjajni Sesenjon je bio među starterima.

Utisak je da timu sa ''Krejven Kotidža'' već nedostaje Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u prolećnom delu sezone, a oko otkupa njegovog ugovora se još uvek vode pregovori sa Njukaslom.

Ono što je takođe zanimljivo, to je da se poslednjih dana baš Fenerbahče pominje kao još jedan od zainteresovanih klubova za našeg reprezentativca...

Dodajmo još da će sledeću proveru Fulam imati 21. jula, kada će se sastati sa francuskim Lionom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 18.07.2018
22:01

Fulam mora da se pojača da ne bi postao topovsko meso u PL. Lopta mora da se prebacuje znatno brže sa strane na stranu, mora biti mnogo više ubacivanja u prostor i preciznih lopti za to, polutke i krila moraju mnogo više koristiti prostor koji napravi Mitrović, koji uglavnom veže po dvojicu. Nadam se da Jokan sve to zna mnogo bolje od nas.

avatar
Dario Hubner
Wednesday, 18.07.2018
20:25

Fulam je igrao u podmladjenom sastavu,mozda su dva igraca iz danasnjeg sastava igrali prosle sezone.I nije taj Sesenjon igrao,nego Rajanov brat blizanac Stiven.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 18.07.2018
19:13

Mitar je rekao gde zeli. Mislim da je 100x zazalio sto je potpisao za Newcastle ali ko je mogao da pretpostavi da ce se stvari tako izdesavati. Meni licno je onaj Benitez jedan od najogavnijih likova u fudbalu uz postovanje njegovog lika i dela jer nije neznalica daleko od toga ali mi ne lezi.