Fudbalski svet šokiran vešću iz Andaluzije - Evo šta je Jokan poručio kolegi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.11.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji fudbala ostali su u šoku kada su saznali šta je na poluvremenu duela sa Seviljom trener španskog kluba saopštio igračima i tako ih pokrenuo da nadoknade tri gola zaostatka.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Juče uveče pisalo se o velikom podvigu Sevilje koja je na poluvremenu duela sa Liverpulom imala tri gola zaostatka, a na kraju je stigla do boda.

Danas je svet obišla vest o tome kako je trener Andalužana motivisao svoje igrače na poluvremenu i šta je zapravo iniciralo veliki podvig Sevilje.

Starteg Sevilje Eduardo Berizo boluje od kancera prostate, njegova borba sa opakom bolešću tek treba da počne i svi se nadaju da će bivši fudbaler Selte, Marseja i Kadiza izvojevati pobedu van terena.

Poruke podrške za trenera Sevilje stižu sa svih strana, oglasio se i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović koji je dobar deo karijere proveo u Španiji.

"Podrška za Tota Beriza, uz pomoć svih brzo ćeš prebroditi ovu prepreku", napisao je Slaviša Jokanović.

Strateg Fulama saznao je šokantnu vest jutro posle važne pobede koju je njegova ekipa ostvarila u duelu sa Šefild Junajtedom u Čempionšipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Wednesday, 22.11.2017
13:34

Podrška za Beriza. To je sada njegov najvažniji meč karijere. Nije Sevilja došla do neverovatnog remija sinoć zbog njegovog priznanja igračima da boluje. Taj posao su Sevilji olakšali prvo Henderson (najgori pojedinac na terenu), a zatim i Moreno svojim glupostima. Setite se samo da je Sevilji poklonio onaj pehar LE u maju 2016. Ovakve stvari se svake godine dešavaju Liverpulu, nije to nikakvo Berizovo čudo. Kristal Palas 13/14 tu smo izgubili titulu, prošle godine Bornmaut, ove sezone Votford i Sevilja. Bilo je toga još ne mogu se svega setiti.