Fudbalska groznica trese Crnu Goru, mogu li ''Sokolovi'' na Mondijal?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.10.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Istorijska prilika za reprezentaciju Crne Gore!

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Sutra se u Podgorici igra možda i odlučujuća utakmica kada su u pitanju šanse reprezentacije Crne Gore da se domogne plasmana u baraž za Mondijal u Rusiji.

U pretposlednjem kolu, ''Sokolovi'' sutra od 20:45h dočekuju selekciju Danske, koju su već uspeli da savladaju u Kopenhagenu, ali koja joj je direktni konkurent u borbi za drugo mesto u grupi.

Obe ekipe imaju isti broj bodova na deobi drugog mesta, a Crnogorci bi pobedom došli nadomak plasmana u baraž.

Dan uoči duela sa Dancima, selektor Ljubiša Tumbaković nije želeo da obećava pobedu, već samo da će svi dati svoj maksimum u ovoj utakmici.

''Kad sam na početku karijere to govorio nijesam dobro prošao. Ni ovga puta neću reći, ali radimo i pripremamo se kao da ćemo da pobijedimo, ali nećemo to da izgovorimo. To želimo i sve ćemo da uradimo da ostvarimo.

Kad nešto radim i planiram želim i da uspijem. Gdje god sam radio trudio sam se da ostavim trag, ali i rezultat. Crna Gora je dobila interesantnu grupu, sa dvije selekcije koje su bile bolje od nas na papiru.

Ušli smo hrabro da dugoročno napravimo reprezentaciju koja će da ostavi trag i koja će biti prpoznatljiva po načinu i stilu igre. Verovao am da će posljedica toga doći i rezultat",
izjavio je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''.


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke