Fudbalerima Junajteda teško pao poraz od Liverpula, oglasio se i Nemanja Matić!

Autor: Beta Beta
nedelja 16.12.2018.
20:43
Izvor: Beta

Reprezentativac Srbije prokomentarisao igru svog tima.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je da igrači moraju da preuzmu odgovornost za loše rezultate u ovoj sezoni, posle večerašnjeg poraza od Liverpula u velikom derbiju Premijer lige.

"Kada nemate dobre rezultate, teško je da verujete, ali imam dovoljno iskustva u fudbalu. Kada pobedite dve ili tri utakmice u nizu, sve se promeni. Moramo da idemo korak po korak. Odgovornost je na svima nama, a posebno na nama iskusnijim igračima", rekao je Matić, preneo je Skaj.

Junajted je večeras na Enfildu izgubio od Liverpula sa 1:3.

"Veoma nam je teško. Očekujemo više. Mislim da smo u prvom poluvremenu stvorili nekoliko prilika, a posle drugog gola nam je bilo teško da napravimo prostor za šanse. Oni su posle gola imali više samopouzdanja, ali znali smo da smo imali prilike za gol. Drugo poluvreme za nas nije bilo dobro"
, naveo je srpski fudbaler.

Mančester junajted na šestom mestu na tabeli zaostaje 19 bodova za vodećim Liverpulom.

"Teško je svima koji vole Mančester junajted. Igračima je najteže. Moramo da preokrenemo situaciju i da igramo bolje", rekao je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Monday, 17.12.2018
03:14

Kako igrate ono nije vise normalno ja ne znam sta jos drzi onog Murinja na klupi. Svaku utakmicu igraju kao fenjerasi. Ovo je bre katastrofa

avatar
Darkseid
Monday, 17.12.2018
02:27

Igrao je dobro prosle god, svaka cast za to. Ali ove je previse trom, kod brzih ekipa apsolutno nema nikakvu ulogu. Jedino kod klasičnih britasnkih ekipa sa sporom tranzicijon i dugim loptama on je dobar. Bekovima nikad nije od pomoci, jer ne stigne da pokrije poziciju, ne preuzima odg kod zapocinjanja napada. Uvek salje lopte u smeru kretanja svoga tela, pa se lako cita njegov pas. Sve u svemu,fred je puno bolji,brzi i kreativiniji od njega. Po meni fred, herera i pereira treba da igraju vezu.

avatar
shocks
Monday, 17.12.2018
00:15

Navijacu nece na kraju sedmice na racun leci 250.000-300.000. Nikome nije teze nego navijacima ovo danas je dno dna. Nije toliko bolilo gledanje ekipe koja je bila superiornija od Uniteda koliko sama cinjenica da je United olicenje nemoci, letargije, pasivnosti...uzas

avatar
Hajduk United
Sunday, 16.12.2018
23:07
avatar
mrancic
Sunday, 16.12.2018
22:49

Nemanja, ne igraš u Brajtonu.Igrali ste kao da ste Kardif Od koga se branite bre?Opale vam reference.Ili mora da vam neko otkrije da se pobeđuje kad se daju golovi.Oterajte onog idiota na klupi koji vas taktikom ponižava već dve godine.Ne vidim u Liverpulu ni tri fudbalera koji su bolji od Junajtedovih.

avatar
vasilije
Monday, 17.12.2018
02:11
avatar
Sunday, 16.12.2018
22:41
avatar
LUZERPOOL
Sunday, 16.12.2018
22:31

bla,bla, bla. molim te, nemojte vise da preokrecete situaciju. Dovoljno ste preokrenili. 0d 2014 svaki mec pricaju nonsens,

avatar
Pes Pirot
Sunday, 16.12.2018
22:14

Ovaj kao da nije bio na utakmici liverpul-man utd! Ja sam fan Utd-a ali stvarno je mucenje gledati ih.Pa kad neko stvori 35 sanse i treba da pobedi.Svi okrivljujemo Murinja ali greske koje igraci prave su nedopustive.Mislim verovatno u tome ima uloga i trener ali prvenstveno treba da ginu za dres pa posle i da izgube niko im nece nista zameriti.Bolno je gledati United ali verujem ko god da dodje bice isto.Treba da se tim promeni iz korena.Prvenstveno treba da se dovedu igraci na sredini terena koji mogu da kreiraju sansu.Dzabe i odbrana kad ne mozemo gol da damo iz izigrane akcije.I da se definitivno promeni igra iz long ball u short pass :) ni jedan ozbiljan klub ne zasniva igru na bunarenju od prvog minuta.Sto se tice Pogbe,ako decko ne promeni pristup treba da ide.U juventusu je igrao uz Pirla i Markisija pa mu nije ni bilo tesko da bude top igrac.Pokazis se decko kad je najteze!