Fudbaleri Ajaksa veruju da mogu bolje

Autor: Beta Beta
sreda 01.05.2019.
15:12
Izvor: Beta

Nakon pobede protiv "Pevaca" u Londonu, fudbaleri ekipe iz Amsterdama smatraju da nisu pružili svoj maksimum.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Hakim Zijeh i Matis de Liht su izjavili da su zadovoljni pobedom u prvoj utakmici protiv Totenhema, ali da su svesni da mogu još bolje.

"Važno je to što smo sačuvali mrežu, ali i što smo dali gol. Trebalo je da damo i drugi, a posle stative nam je bilo teško, Totenhem je igrao jako. Borili smo se i uspeli, tako da možemo da budemo zadovoljni. Ali, znamo da možemo još bolje od ovoga", rekao je kapiten ekipe Matijs De Liht posle utakmice.

Njegov saigrač Hakim Zijeh je kazao da je srećan zbog pobede, ali je i on istakao da Ajaks može boolje.

"Naravno da sam srećan, ali znam da možemo bolje. Ne slavimo jer još nismo u finalu. U revanšu treba da igramo kao u prvom poluvremenu i sve će biti u redu", kazao je Zijeh.

Revanš će se igrati u sredu, 8. maja u Amsterdamu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armin Barakovic
Wednesday, 01.05.2019
18:51

Iskreno i slabo su igrali kako znaju

avatar
adidas forever
Wednesday, 01.05.2019
16:28

Složio bih se da mogu bolje, mada mislim da će ih i repriza ovoga odvesti u finale. Štaviše i ne vidim scenario u kome bi Totenhem mogao do finala. Ajax je na najbolji način dokazao da je tim jak koliko i najslabija karika, te da je svaki tim sastavljen od 2 zvede, 2-3 umišljene 'zvezde' i 5-6 nemotivisanih i neborbenih statista u velikom problemu protiv ovih klinaca, koji ne samo da znaju da igraju fudbal već se SVI bore, trude i grizu za primer daleko skupljim igračima.