Fudbaler moskovskog Spartaka kao Rud Van Nistelroj

Autor: Nikola Miloradović
sreda 18.10.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net

Prvak Rusije je deklasirao Sevilju u trećoj rundi grupne faze Lige Šampiona.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Spartak iz Moskve je na svom stadionu dočekao ekipu Sevilje.

Gosti iz Španije su bili blagi favorit pred ovaj duel, ali domaća ekipa na to nije obraćala pažnju.

Nakon prvih 45 minuta bilo je 1:1, poveli su domaći preko Kvinsija Promesa, ali su gosti iz Andaluzije poravnali preko Kjaera.

A u nastavku, rapsodija Spartaka. U 58. minutu poveli su preko Melgareha, samo devet minuta kasnije Glušakov je povisio na 3:1, sedam minuta posle toga Luiz Adrijano se upisuje za tri gola prednosti, da bi u poslednjem minutu regularnog dela Promes svojim drugim golom postavio konačnih 5:1 za Moskovljane.

Holanđanin Promes je postigao dva pogotka, ali je upisao i dve asistencije, kod golova Melgareha i Adrijana, pa je tako postao prvi holandski fudbaler koji je učestvovao u četiri gola na jednom susretu LŠ, još od 2004. godine, kada je to za rukom pošlo Rudu Van Nistelroju.

Sjajan učinak holandskog reprezentativca, još jednom je dokazao kvalitet, pa je jasno da ćemo ga uskoro gledati i u najjačim evropskim ligama, možda i u jednom od najjačih evropskih klubova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Wednesday, 18.10.2017
17:08

Већ 2 године зрео за озбиљан фудбалски тест, уз дужно поштовање према Спартаку. Волео бих да га видим у Ливерпулу и мислим да би се одлично уклопио.