Fudbaler Liverpula završio sezonu, evo koliko će odsustvovati!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.05.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net

Teški dani za fudbaler "Redsa".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Vezni fudbaler Liverpula Nabi Keita, povredio se u prvom poluvremenu, prvog polufinalnog susreta Lige šampiona protiv Barselone, koji su Katalonci rešili u svoju korist rezultatom 3:0.

Napustio je teren sa bolom u preponama, a sada je ustanovljeno da je u pitanju teža povreda primicača.

Jirgen Klop je potvrdio da je bivši fudbaler Lajpciga završio sezonu, ali i da će dva meseca provesti van terena.

"U pitanju je povreda primicača visokog stepena. Van terena će biti oko dva meseca", izjavio je nemački strateg.

Dakle, sezona je gotovo, ali loša vest za Keitu je da će propustiti i Afrički kup nacija, koji se u Egiptu održava od 21. juna do 19. jula.

Gvineja se nalazi u grupi B sa Nigerijom, Madagaskarom i Burundijem, jasno, imaju velike šanse za prolazak u narednu fazu, ali su one sada značajno umanjene, kako je Keita jedan od najvažnijih igrača ove afričke selekcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lewa9
Friday, 03.05.2019
16:04

Koliko smo mi malerozan klub, ja ne mogu da verujem. Prosle godine se Ox na vrhuncu forme povredi, pauza godinu dana. Keita cele sezone nikako da namesti formu, uvek mu je malo falilo, taman je dao par golova, podigao formu i samopouzdanje i povredi se na 2meseca. Dobra stvar je sto je pred kraj sezone i sto ce biti spreman za sledecu, a losa je sto su nam ostale jos bar 3 kljucne utakmice do kraja, sve je moguce. Brz oporavak majstore! :D

avatar
Wizard08
Friday, 03.05.2019
13:28

Ma nema veze,mesi je ipak vanzemaljac,bitno da smo igrali dobar fudbal.dobra sezona je za nama,a tu je i utorak da probamo nesto da promenimo,naravno tesko, ali i sa pobedom bez prolaza bih bio veoma zadovoljan. A sutra na newcasle.