Fudbaler Evertona zadržan na psihijatriji!

Autor: Beta Beta
sreda 03.05.2017.
13:27
Izvor: Beta

Krilni fudbaler "Karamela" smešten je u psihijatrijsku bolnicu zbog bolesti izazvane stresom, saopštio je danas njegov klub.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Policija je pozvana u nedelju rano ujutro 30. aprila, zbog brige o muškarcu koji je stajao pored puta. Policajci su priveli 30-godišnjeg muškarca na osnovu Zakona o mentalnom zdravlju i on je odveden u bolnicu na procenu", navodi se u saopštenju mančesterske policije, preneo je Skaj.

U saopštenju predstavnika bivšeg fudbalera Totenhema Erona Leonon navodi se da je "Lenon zadržan na lečenju bolesti izazvane stresom".

Fudbalski klub Everton zahvalio je svima koji su poslali poruke podrške za Lenona i pozvao je na poštovanje njegove privatnosti.

Lenon je poslednji put igrao 11. februara za Everton, kada je ušao sa klupe u utakmici protiv Midlsbroa, što je bio njegov 13. meč u sezoni.

Trener Evertona Ronald Kuman je uoči utakmice sa Mančester junajtedom prošlog meseca rekao da Lenon "nije u dobrom psihičkom stanju da bi bio u ekipi".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
aleksaGGMU
Wednesday, 03.05.2017
16:04

Steta,bas ga gotivim

avatar
Wednesday, 03.05.2017
14:03

Jako mi je žao ali vratiti ce se on ako Bog da. Dokaz da pare nisu sve i đžaba ti sve pare svijeta ako nisi sretan u duši. Uz tebe smo Lennon, vratit ces se ti nama u punom sjaju!!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 03.05.2017
18:57

Delimicno se slažem, samo sto kad imas novac imas mogucnosti da se lecis a kad ga nemas i pogotovo akonje stres izazvan tome onda...