FS RS predlaže Muslina za selektora

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.11.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji selektor reprezentacije Srbije naći će se na spisku zvaničnih kandidata za mesto kormilara fudbalske selekcije Bosne i Hercegovine.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvog radnog dana tekuće nedelje pojavila se informacija da se Slavoljub Muslin nalazi na spisku mogućih naslednika Mehmeda Baždarevića na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine, da bi se u utorak tim povodom oglasio i iskusni stručnjak.

Više o tome OVDE!

Slavoljub Muslin je priznao da ga još uvek niko nije zvao iz FS BiH, kao i da bi ozbiljno razmotrio mogućnost preuzimanja reprezentacije te zemlje ukoliko bi mu bili predočeni planovi.

Kako trenutno stoje stvari, Fudbalski savez Republike Srpske predložiće Slavoljuba Muslina za novog selektora Bosne i Hercegovine što znači da će doskorašnji selektor "Orlova" poneti epitet zvaničnog kandidata za klupu "Zmajeva".

Predsednik FS RS Mile Kovačević rekao je za "Žurnal" da Slavoljub Muslin ima neophodne reference za kandidaturu i da bi 16. novembra članovi Izvršnog odbora FS BiH trebalo da daju svoj sud.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto je u Grupi H zauzela treće mesto iza Belgije i Grčke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Wednesday, 08.11.2017
13:25

Hocemo li i sad slusati i citati iste komentare kao i u vezi Duska Vujosevica? Cisto da znam dokle moze da ide to licemerje...