FS Nemačke jednoglasno, sudija "pogurao" Bajern!

Autor: Stefan Matić
petak 26.04.2019.
00:00
Izvor: Sportske.net

Glavni sudija odglumio "Briha".

EPA-EFE/DAVID HECKER
EPA-EFE/DAVID HECKER

Povezane vesti

U čudesnoj utakmici sa pet golova na "Vezer" stadionu, penal je odlučio ko će ići na noge RB Lajpcigu u finalu kupa Nemačke.

Kontroverzna situacija se desila u samoj završnici meča kada je pri rezultatu 2:2 posle kontakta Selasija i Komana glavni sudija meča pokazao na belu tačku.

Ovo ne bi toliko neregularno da sudija nije odbio da ode i pogleda VAR snimak samog incidenta u kaznenom prostoru Verdera.

"U polufinalnoj utakmici DFB Pokala između Verder Bremena i Bajern Minhena, VAR na žalost nije odigrao svoju ulogu zbog nedostatka komunikacije između glavnog sudije meča i VAR sobe.

Postoje mišljenja i ZA i PROTIV dosuđenog penala na objektivnom nivou gledanja. Sa tehničko-sudijske perspektive, smatramo da je odluka da se dosudi penal netačna", stoji u saopštenju sudijskog tela zaduženu za VAR tehnologiju FS Nemačke.

U Nemačkoj imaju pravilo da sudija sam bira da li će pogledati snimak sporne situacije ili ne, pravilo koje je nama itekako poznato.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Friday, 26.04.2019
09:47

Ovo mora da se regulise, ako je vec uveden VAR, ko je sudija da odbije da pogleda snimak??? Koja je onda poenta VAR-a?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
12:20
avatar
NikkiCFC
Friday, 26.04.2019
02:50

Klasika kao i u italiji sa Juveom... Cim bude gusto eto pomoci. Bajern penalom u prvenstvu do pobede pre par dana sad u kupu opet.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
00:06

A poznato nam je zato sto su se zvezdasi ovde mesecima hvalili (a i dalje se time hvale) da nikad ovde necemo uvesti VAR ili da cemo se propisno nacekati na njega- to je vec treci put da je nasa reprezentacija ispastala zbog njih.