Frustracije u Juventusu, Ronaldo ljut, čeka nas neverovatan scenario na klupi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.03.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se čeka samo jedna stvar, nema oproštaja, Anjeli i Paratići imaju različite ideje, da li će Juve iznenaditi sve...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Da krenemo od Maksa Alegrija.

Njegova pozicija je loša, bez obzira što je praktično osvojio titulu. Hteo je posle uvreda i prvog meča protiv Atletika da podnese ostavku, Anjeli ga je odvratio.

No, većina smatra da je to privremeno, razlog je jednostavan, treba pokušati sve u revanšu kako bi se eliminisao Atletiko, ako Juventus to ne uspe, kraj je sezone.

I možda odmah kraj za Alegrija koji bi mogao da podnese ostavku i prepusti nekom drugom da završi sezonu. To bi bila i poruka ljudima u klubu, koji smatraju da se titula podrazumeva, a da je Evropa jedini reper.

Jer, za razliku od Alegrija koji smatra da su očekivanja prevelika i da se ne može svake godine igrati finale, još letos je, kada je angažovan Ronaldo bilo jasno da će se učinak trenera meriti kroz Ligu šampiona.

Portugalac je ljut, kažu i na sebe, ali i na trenera i postavku igre, jednostavno smatra da sa ovim timom Juve mora da igra mnogo bolje i da su se kompletno osramotili u Madridu. Priča se čak da je nešto slično i rekao, da ovaj Juve ima mnogo bolje igrače nego Real, ali da je oprezniji i da je to do trenera.

Bilo kako bilo, ako Juventus napravi podvig i eliminiše Atletiko, sve ovo će pasti u vodu, ali 0:2 iz prvog meča protiv takvog rivala deluje kao nemoguća misija.

Ko će naslediti Alegrija ako ode?

I tu postoji sukob, predsednik čija je poslednja, nakon nerealnih želja poput Gvardiole, želi Zidana na klupi, dok Paratići gura povratak Kontea, kome bi pomoćnik bio Pirlo. Juventus je vratio Andreu Pirla u klub, ali formalno jer negde mora da se vodi da radi dok polaže za "Profi" licencu, a nuđena mu je navodno klupa tima do 23 godine. Paratići smatra da bi trebalo da radi uz Kontea kao pomoćnik i spremi se za buduću ulogu.

Zbog čega Konte?

Prvo, jer poznaje okruženje i može da izvuče maksimum iz tima. I pored svega, on nije zatvorio vrata, mada je bio prilično ljut nakon nekih Anjelijevih izjava.

Protivnici smatraju da nije ništa napravio u Evropi, pa nije jasno zbog čega bi sada bio bolji, mada sa druge strane, ovaj tim je neuporedivo bolji od onog koji je Konte imao na raspolaganju u svoje tri sezone u klubu.

Ostaje da se vidi rasplet, male su šanse da Alegri ostane jer ništa neće biti dovoljno dobro, osim plasmana u finale. Uz to, koketiranje sa ostavkom je iznerviralo Anjelija koji ne želi uvređene i neodlučne ljude u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 06.03.2019
15:54

Sada mogu od Pereza da otkupe sudije upola cene i da ustede u odnosu na planirane investicije, a da sigurno 'osvoje' LS. :D

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Wednesday, 06.03.2019
13:21

Nerealnih zelja ? Aj Guardiola tezak zadatak ima sigurno najjaci ugovor sa seicima, ali Zidane je itekako realna meta i verojatno ima najvecu sansu da taj bude naredni trener , i ekipa mu ja bas po njegovu meru , uzmemo u obzir da su prakticno dogovorene i 2 letnjih pojacanja Ramsey i Marcelo i forsirati igrace koji su tehnicki podkovaniji (Dybala,Ronaldo,Berna,Costa, Ramsey, Pjanic,Marcelo,Cancelo) i stil igre iz tranzicije i kontre i polukontre nesto sto je forsirao u Realu.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 06.03.2019
12:37
avatar
tomi selbi
Wednesday, 06.03.2019
11:40

Zidan ili ništa...kakav bre Konte, samo će doneti zlu krv u klub...

avatar
The_Matrix
Wednesday, 06.03.2019
11:35

Mogli bi da zahvale Alegriju jer opet je imao dobre rezultate, osvajao je titule...a to sto su imali nerealne ciljeve je druga prica.

avatar
ForzaJuve
Wednesday, 06.03.2019
11:09

Vrati se Konte i nastavi ono što si započeo pre osam godina!