Frka u Romi, sukob na najvišem nivou, penali deo ugovora?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.09.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net

Poraz u Madridu je samo produbio krizu, ali rezultati u prvenstvu su izbacili na videlo neslaganje direktora i trenera. Evo šta je problem u vezi sa Monćijevim odlaskom...

EPA-EFE/LARRY W. SMITH
EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Iako je demantovao da porodica od njega traži da se vrati u Španiju i da se nisu privikli na Rim, Monći razmišlja o odlasku iz Rome.

Nategnuti odnosi sa De Frančeskom, eksplodirali su posle poraza u Madridu. Pisali smo, Klajvert i još neka pojačanja ne dobijaju šansu, situacija je komplikovana, a trener je pod pritiskom.

Ipak, Monći razmišlja o odlasku, no kako piše "Korijere delo Sport" ima klauzulu u ugovoru, penale koje bi morao da plati ako ode u Barselonu ili Real.

Ali, takva klauzula se ne odnosi na druge klubove, recimo Inter, koji mu je već nudio prošlog proleća da se preseli na "Meacu".

Međutim, on je tada odbio, iako je imao garancije da će raditi potpuno samostalno i praktično biti prvi operativac kluba, odnosno da se niko neće mešati u njegov posao.

Monći međutim ima dobar odnos sa predsednikom Palotom i nije želeo da izda "Vučicu", a procenjuje se da će u ovom ratu sa Di Frančeskom stradati trener, ako ne počne da pobeđuje u seriji.

Roma za vikend igra u Bolonji, a onda sledi "Derbi dela Kapitale", poraz od Lacija bi sigurno značio otkaz za Di Frančeska.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Friday, 21.09.2018
11:33

Mogao sam ja da ih postedim cimanja oko Moncija i Di Franceska. Samo sa su pozvali, agent bi im rekao da nece uzeti nijednu titulu niti kup i da se ne moraju muciti.