Francuzi znaju, Kante bi mogao jedino u ova dva tima!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 17.10.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net

Francuski časopis odbacio mogućnost da Kante pređe u PSŽ ili u Juventus, ali zato zna koja dva kluba imaju šansu da ga dovedu.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Kante blista, kako u dresu Čelsija, tako i u dresu reprezentacije Francuske. Londonski tim je napravio pun pogodak kada ga je doveo iz Lestera 2016. godine za samo 32 miliona funti.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji vezista se povezivao sa Juventusom i PSŽ-om, koji bi ga vrlo rado videli u svojim redovima, a čak se pominjalo da je francuski tim spreman da izdvoji ogroman novac kako bi ga doveo, ali je Čelsi izjavio da on nije na prodaju.

Francuski časopis je demantovao da bi on mogao da pređe u Pariz ili u Torino, ali veruje da ukoliko Kante ikada bude napuštao London, da su jedine dve destinacije Madrid i Barselona.

Naravno, aludirali su na Real i na Barselonu, a smatraju da bi to bila kruna njegove karijere i da je zaslužio da nosi dres ova dva velikana.

Kante ima ugovor sa Čelsijem do 2021. godine, a trenutno je presrećan u Londonu. Kod Sarija je čak dobio i neku novu ulogu, pa se čak dosta puta nalazio u poslednjem delu terena, što do sad od njega nismo navikli.

Ngolo Kante

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 18.10.2018
05:46

Kod sarija ima da se pretvori u lamparda

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 18.10.2018
05:14

Znam ja u koja dva tima on samo moze! U Celsi i u reprezentaciju Francuske 😎

avatar
Wizard08
Thursday, 18.10.2018
01:01

Cus dva velikana,pa ta barselona ceo svoj vek postoji i poznata je samo zato sto su suparnici realu ili ti spaniji posto su oni iz samoproklamovane drzave katalonije, cus drzave .ubola ih jedna generacija, jedna velika nula od kluba .

avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.10.2018
00:01

Kante treba uskoro da potpise novi ugovor. Ipak njegovi kvaliteti najboljeg zadnjeg veznog na svetu ne dolaze uopste do izrazaja u Sarijevom sistemu na poziciji RCM. Imamo 70% lopte pa je i logicno. Dati mu do kraja sezone sansu da napreduje a ako ne prodati ga za preko 100m a dovesti nekog savrsenog igraca za Sarijev sistem. Takodje puni 28 ove sezone.