Francuzi slave Pajea i Pogbu, Robi nemoćan protiv Severne Irske, Nemci brojali do 8!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.11.2016.
22:40
Izvor: Sportske.net

Večeras je na progarmu u okviru grupe A bio sam jedan susret, dok su iz grupe C svi kročili na teren.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Grupa A

Francuska - Švedska 2:1 (0:0)

Francuska je u vrlo važnom susretu slavila na stadionu u Sen Deniju, boli su bolji od selekcije Švedske, sa kojom su do ovog kola delili prvo mesto na tabeli.

U prvom poluvremenu su snage bile izjednačene, Guideti je imao sjajnu priliku u 11. minutu, ali je umesto da šutira uštopovao loptu.

Nakon toga, Francuzi su bili konkretniji iako je i Švedska imala svoje šanse, pokušavali su Paje i Pogba, u prvom slučaju je intervenisao Olsen, dok je udarac veziste Junajteda završio preko gola.

Do odmora nije bilo golova, u Francuskoj, a gosti su uspeli da dođu do vođstva nakon samo devet minuta u drugom delu igre. Sidibe je srušio Forsberga na oko 30m od gola Ljorisa, ofanzivac Lajpciga je šutirao, lopta je nekako prevarila Ljorisa.

Samo tri minuta nakon toga, domaćin je uzvratio preko Pogbe. Paje je izveo slobodnjak, najviši u skoku bio je fudbaler Junajteda, "Trikolori" su poravnali.

Ta dva pogotka pogledajte OVDE.

Od tog trenutka, Dešanovi izabranici su se probudili. U šansi se iznenada našao Grizman, nakon što je golman Švedske ispustio loptu nakon udarca Varana sa oko 20m. Sačuvao je mrežu od napadača Atletika, naletao je Žiru, ali je šutirao pored gola. Glavni arbitar utakmice, srpski sudija Milorad Mažić, propustio je da svira faul napadača Arsenala, sreća te je Žiru bio neprecizan.

Samo par minuta nakon te situacije, Francuska dolazi do preokreta. Jedan centaršuta sa leve strane Olsen nije uspeo da ukroti, lopta je stigla do Pajea, koji je lako postigao gol.



Do kraja su domaći bili bolji rival, ali promene rezultat nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C

Severna Irska - Azerbejdžan 4:0 (2:0)


Severni Irci su lako savladali izabranike Roberta Prosinečkog na svom terenu. Dominirali su Irci od prvog do poslednjeg minuta, čak četiri puta je golman gostiju Agajev morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Najpre je u 27. minutu gol postigao Laferti na asistenciju bivšeg fudbaler Junajteda Džonija Evansa. Prednost je duplirao Geret Mekoli nekih 13 minuta kasnije i tako postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Do trećeg gola Severa Irska dolazi u 62. minutu preko Meklaflina, da bi konačan rezultat postavio fudbaler Vest Broma, Kris Brant nekih 20ak minuta kasnije.

Robert Prosinecki

Češka - Norveška 2:1 (2:0)

Česi su bili bolji rival tokom većeg dela susreta. Poveli su golom Krmenčika u 11. minutu, nakon sjajne kontre.

Prednost su udvostručili na samom startu drugog dela igre preko Zmrhala.

Gosti su zaigrali nešto bolje u zadnjih pola sata, te su tako vratli dramu u meč golom Kinga u 87. minutu. Do kraja ipak nisu uspeli da postignu još jedan, te su Česi sačuvali sve bodove kod kuće.

San Marino - Nemačka 0:8 (0:3)


Susret u San Marinu je bio gotov pre nego što je i počeo, znalo se da će "Panceri" trijumfovati samo se postavljalo pitanje kojom razlikom.

Na kraju su mrežu nemoćnog San Marina napunili do vrha, u strelce su se upisivali Kedira, dva puta Hektor, Kevin Foland, a het-trik je upisao bivši fudbaler Arsenala Serž Gnabri, i to na svom debiju za A selekciju.

Domaći su uspeli da postignu gol, ali je Matija Steafneli "omašio stranu", pa je prevario svog golmana.

Golove pogeldajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Pan
Saturday, 12.11.2016
12:56

Svako ko prati United vidi da Pogba igra dobro svaku utakmicu , ali nije on kriv sto Ibrahimovic ne moze da realizuje nijednu sansu , a Pogba mu kreira bare 3 po mecu :D

avatar
VATRENI BAVARAC
Saturday, 12.11.2016
00:48

Elf surovo dominira

avatar
Martial11
Saturday, 12.11.2016
00:39

Drago mi je radi gola Pogbe, neka samo nastavi ovako.

avatar
chaki
Saturday, 12.11.2016
00:33

Joj francuzi pa jel niste mogli iz 1-1 da dodjete :(

avatar
henrikh mkhitaryan
Saturday, 12.11.2016
00:31

A Desam ne menja nista, Sautgejt takodje, pa se posle pitaju zasto dolazi do tolikih povreda, NAPOR COVECE!

avatar
Filip MUFC
Saturday, 12.11.2016
12:24

Nije napor, nego zamor.A pre zamora je umor.Da ne bi došlo do zamora, kada dođe do umora, mora da se odmori 24h, a ako ne, onda nastaje zamor, zamor čitavog organizma...

avatar
henrikh mkhitaryan
Saturday, 12.11.2016
00:18

POGBA NAJBOLJI IGRAC FRANCUSKE REPREZENTACIJE I NAJBOLJI VEZISTA NA SVETU.

avatar
John Cena
Saturday, 12.11.2016
00:43

Najbolji igrac Francuske je trenutno Grizman,a i Paje bolje igra od Pogde u reprezentaciji, a najbolji vezista u svetu Pogba svakako nije, bar po trenutnoj formi, ali je u samom vrhu

avatar
Kajzer
Saturday, 12.11.2016
00:54

Da nisi navijac MU pa da tvoj komentar i ima neku tezinu...

avatar
Samo Barsa
Saturday, 12.11.2016
00:05

Ja vjerujem u Pogbu.