Francuzi prenose, njihov stručnjak će biti novi trener Reala!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 22.10.2018.
23:09
Izvor: Sportske.net

Uveliko se već priča o Lopetegijevoj smeni, novo ime u igri za njegovo mesto.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Real Madrid igra jako loše u poslednje vreme, na pet vezanih mečeva ne znaju za trijumf, a pritom su u tom periodu postigili i samo jedan pogodak.

Po svemu sudeći Julen Lopetegi broji poslednje minute na klupi tima, pa su mediji već počeli da spekulišu ko bi mogao da ga nasledi.

Najpre je bio pominjan Antonio Konte, potom se u priču uključio i trener Kastilje Santijago Solari, bivši igrač "kraljevskog" kluba, a pominjani su i selektor Belgije Roberto Martinez, kao i bivši trener Reala, trenutno šef struke Mančester junajteda Žose Murinjo.

"Paris United" ima nove informacije, naime, oni veruju da će novi trener "Los Blankosa" biti legenda Arsenala Arsen Venger.

"Profesor" je bez angažmana od kako je po završetku minule sezone napustio voljeni Arsenal, nakon 22 godine u klubu iz Severnog Londona.

Pominjano je da bi mogao da preuzme funkciju sportskog direktora u PSŽ, njegovo ime dovodilo se i u vezu sa klupom turskog Fenerbahčea, a sada je u priči i madridski Real.

"Los Blankosima" ovo definitivno nije prvi put da pokušavaju da ga dovedu u svoje redove, do sada nisu uspevali jer je Venger bio veran Arsenalu, ali kako je sada slobodan, a Lopetegiju se smeši otkaz, čini se da je pravo vreme da francuski stručnjak sedne na klupu Reala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Tuesday, 23.10.2018
12:00

Venger ne bi bio losa opcija,igra napadacki i dopadljiv fudbal, jedina "mana" mu je sto ne voli da trosi i dovodi megazvijezde a to kod Pereza ne pije vodu, zato mislim da od ovog nema nista.

avatar
Antihepi
Tuesday, 23.10.2018
11:41

Вирус "Јунајтед" се шири и на Реал...

avatar
Amalainter
Tuesday, 23.10.2018
09:51

Sa ovakvom klupskom politikom kakvu sada forsira Real-Venger bi bio odlicno resenje..ali..ligu sampiona onda mogu zaboraviti na nekoliko godina..
Stvorice im jeftine mlade igrace-Real ne trosi vise kao pre

avatar
Ja opet Ja
Monday, 22.10.2018
23:56

Koliko bi voleo da dodje
Sigurno odlican strucnjak. Miran, nije neki cirkuzant...

avatar
miki veliki
Monday, 22.10.2018
23:20

Gde je kompas???