Fotka preplavila mreže - Barsa ama baš ništa nije naučila na Enfildu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.02.2020.
08:22
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Barselona se još jednom obrukala, iako to rezultat ne pokazuje, Katalonci su odigrali katastrofalno u Napulju i srećni su što su odneli remi pred revanš.

Ipak, ono što je posebno ostavilo utisak jeste detalj iz 86. minuta - Lorenco Insinje izvodi korner, Semedo okreće leđa i lagano kreće da trči ka petercu, Pike maše i gleda ka napred, baš kao i Buskets i Umititi koji stoje daleko od pozicija i nisu se još ni postavili.

Na fotografiji se vidi da je u tom trenutki Insinje već spreman i pored lopte, a da nije bilo Ter-Štegena koji je zaurlao na Semeda, a ovaj prepadnut pomislio na Aleksandra-Arnolda i momentalno se okrenuo da se postavi, ponovio bi se onaj amaterski gol sa Enfilda.

Baner

Najbolji dokaz - Barsa ništa nije naučila i mentalno je na nekoj drugoj planeti, svaki put kada ne treba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 26.02.2020
17:41

To je doista čudno sa obzirom da smo na Anfieldu videli koliko su toga naučili u Rimu itd. Na kraju gledamo svake sedmice koliko Barsa uči iz sopstvenih grešaka i u toj disciplini im nema ravnih.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 26.02.2020
10:23

Pike je krivac za gol koji su primili. Umesto da glavom pokusa da zaustavi loptu on se,maneken, izmice i Barsa prima gol.