Florentino, je l' ovo ta 'Galaktička mašinerija'?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.09.2014.
09:30
Izvor: Beta

Prvi čovek Real Madrida je na udaru javnosti, sinoćni poraz od Rea Sosijedada i neverovatan poraz u preokretu rivala zabrinuli su navijače kraljevskog kluba. Jednostavno, održavanje galaktičke mašinerije nije jeftino...

Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue
Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue

Povezane vesti

Da novac ne igra fudbal uvideli smo bezbroj puta.

Pokazalo se to još jednom tačnim, Kraljevski klub je poražen na Anoeti u fantastičnoj fudbalskoj predstavi i preokretu holivudskog scenarija.

Ipak, tragedija je žanr koji preovladava u Madridu.

Sjaj skupocenih zvezda nakon sinoćne utakmice je za tren izbledeo, navijači su osvešćeni u sekundi, Florentino Perez je na udaru. Prodaja Di Marije i Ćabi Alonsa, marketinški neisplativih igrača poput Krosa i Hamesa, na dobrom je putu da razljuti navijače.

Mediji ništa blaži, Real jednostavno nije ličio na sebe. Bez dvojice igrača koji su donosili prevagu na terenu do sada, Real je razočarao Anćelotija koji će okrenuti novi list.

„Ja sam kriv, nešto mora da se promeni i promeniće se. Žao mi je jer nisam zadovoljan kako smo igrali. Brzo moramo da promenimo stvari, ovakav pristup igri je neprihvatljiv.“, rekao je trener Real Madrida.

Direktniji i konkretniji je bio Iker Kasiljas.

Golaman Real Madrida Iker Kasiljas rekao je da je njegova ekipa bila očajna u meču protiv Real Sosijedada i ocenio da "nije normalno" ono što se dogodilo.

"Čestitam Sosijedadu, odigrali su veliku utakmicu. Naš tim je bio očajan. Mi ne smemo da izgubilo utakmicu posle vodjstva od 2:0. Razgovaraćemo o ovome, moramo da razgovaramo, jer ovo što se dogodilo nije normalno", rekao je Kasiljas za španske medije.

Real je do 11. minuta vodio sa 2:0, ali je Sosijedad prvo do kraja poluvremena izjednačio, da bi u drugom poluvremenu i preokrenuo rezultat.

"Moramo da prihvatimo poraz, da prihvatimo krivicu... Ovo ne sme više nikad da se ponovi", dodao je Kasiljas.

Kako pokrenuti galaktičku mašineriju?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke