Firminu leže "Tobdžije", Liverpul vodi!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.03.2017.
19:05
Izvor: Sportske.net

U derbiju 27. kola Premijer lige "Redsi" su dočekali ekipu Arsenala.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Arsen Venger se odlučio da meč počne bez ponajboljeg igrača Aleksisa Sančeza, a to mu se već obija o glavu.

Naime, ekipa Jirgena Klopa je već nakon devet minuta došla do prednost, strelac je bio Brazilac Roberto Firmino.

Začeo je akciju bivši fudbaler Hofenhajma, poslao je na desnu stranu ka Maneu, koji je ubacio prizemnu loptu u kazneni prostor Arsenala.

Kutinjo je bio o ofsajdu, ali je propustio loptu, koja stiže do Firmina, a napadač "Redsa" je nakon dobrog prijema šalju u mrežu Pitera Čeha.

Ovo je treći gol Firmina u dresu Liverpula protiv Arsenala, a "Tobdžije" su tako postala jedini tim protiv kog je Brazulac bio tako efikasan.


Pred kraj prvog poluvremena domaćin je došao i do drugog gola, ovoga puta Firmino je uzvratio uslugu Maneu, Seneglac je bio nemilosrdan, te su "Redsi" na odmor otišli sa dva gola viška.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 04.03.2017
20:32

Sve to super al dodje mocni Barnli sledecu sedmicu na Enfild i uzme sva 3 boda..I tako u krug..Mozda bi i Venger nesto izvukao iz danasnje utakmice da je igrao mnogo defanzivnije..Mozda bi i duel sa Bayernom bio neizvjesniji..

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 04.03.2017
21:28

Slazem se potpuno sa tobom imas sanceza koji top igrac i imas Volkota brzog igraca i logicno je da igras na kontre. Zasto je sancez ostao na klupi jedva cekam da cujem izjavu vengera jer ce dobiti to pitanje. I Liverpul i Junajted imaju srece sto je na klupi venger jer je poceo gluposti praviti. Sancez je vise od pola ekipe u arsenalu.

avatar
äxwell
Sunday, 05.03.2017
15:18

Pa kad je vec izostavio Sanceza onda je trebao staviti dva defanzivna vezna i gurnuti nazad zadnju liniju i sa tom taktikom bi juce mogao i slaviti..Al opet to je ispod ponosa vjerovatno za Vengera.

avatar
MSSZRMK
Saturday, 04.03.2017
23:45

Ne mogu nikada gori Liverpul dobiti a ocekuju preokret protiv Bajerna. :D

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 04.03.2017
20:25

Sancez je vise od pola tima,top igrac i sjedi na klupi da nije kazna sto nije produzio ugovor ja drugi razlog ne vidim,ili je venger puko:)

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 04.03.2017
20:25

Jacka Wilshera(sa sajta) ce strefiti infarkt!

avatar
jack wilshere
Saturday, 04.03.2017
23:34

Hahah ne boj se...ne moze me strefiti nista kad se desava sve sto sam ocekivao...nego, ajd ti meni reci, da li mislis da ce Celzi uspostaviti dominaciju u PL od ove sezone? Po tvom misljenju, za koliko sezona cete stici Sanderlend i Everton po titulama? Pozdrav.

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 05.03.2017
15:07

Uskoro cemo i vas stici po broju titula, a ne tek Everton i Sanderlend. Mislio sam da si i dalje na vestima Celsija, ali za cudo nisi!

avatar
VernesDelic8 LFC
Saturday, 04.03.2017
20:24

Sudija konjnKokelan trebao pocrvenit davno

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 04.03.2017
20:23

Venger definitivno puko igra derbi i ostavi jednog od najboljih igraca PL na klupi hahaha koji genije ili ga cuva za Bajern pa tamo su ispali jos nakon 1 utakmice. Bravo za vengera ostavi ga na klupi i kad budes igrao protiv Junajteda ili ga nemoj nikako uvrstiti u tim. :) svasta vreme mu je za penziju:)

avatar
Everton FC
Saturday, 04.03.2017
21:34

Ostavio je njega i Volkota racunajuci da ce ostali da izdrze do 60 minuta dok se Liverpulovi igrace umore i tako iskoristi njihovu brzinu. E sad im je Liverpul pokazao brzinu. Triput

avatar
Everton FC
Monday, 06.03.2017
07:54

On nije hteo sa jednom taktikom da igra celu utakmicu, ali Bornmut ima bolju sredinu od Arsenala i to se videlo

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 05.03.2017
22:14

Ako je imao tu namjeru da ceka njihov umor zar nije jednostavnije postaviti defanzivnu taktiku i igrati kontre preko sanceza i volkota. Liverpul dobro stoji ofanzivno ali branjenje kontri im je uzas pa prva kontra preko sanceza i gol dobise. Samo je trebao citavu utakmicu raditi kontre a ima strahovito brze igrace za tu taktiku. Celzi citavu sezonu igra tako i gazi postali su majstori za kontre Hazard-kosta-pedro. Psg protiv barse perfektne kontre ali se namucise protiv nancya protivnik se branio zato su tu treneri da odluce koju taktiku da igraju a tu je venger 0. Venger nema pojima o taktici ne igra se isto sa sandrlendom ili liverpulom na enfildu.