Fiorentini bod u Breši, Vlahović tragičar!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2019.
23:00
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv susret u Breši, ali nedostajali su golovi.

Beta/Filippo Venezia/ANSA via AP
Beta/Filippo Venezia/ANSA via AP

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici osmog kola Serije A, Breša i Fiorentina su večeras igrali nerešeno, bez golova, 0:0.

Mreža Fiorentine se zatresla već u četvrtom minutu meča, kada je Florijan Aje savladao Dragovskog, ali je posle konsultacija sa VAR sobom, sudija Kalvareze poništio ovaj pogodak zbog igranja rukom.

Tokom prvog poluvremena bilo je još prilika na obe strane. Fiorentina je pretila preko Kastrovilija, Lirole i Badelja, dok je još jednu priliku za Brešu imao Aje.

Od početka drugog poluvremena, u ekipi Breše je Mario Baloteli dobio priliku umesto Donarume, a priliku za gol je imao u 65. minutu, kada je glavom šutirao preko gola.

Tri minuta kasnije, mladi reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je u ekipi Fiorentine zamenio Kjezu, a u 75. minutu je uputio oštar udarac po zemlji, posle saradnje sa Riberijem, ali golman domaćih je bio na pravom mestu i uhvatio je tu loptu.

U poslednjim trenucima nadoknade vremena, u 97. minutu, Fiorentina je imala odličnu priliku za pobedu, ali je Vlahović na kraju ispao tragičar. Bila je to lepa akcija Sotila, Pulgara i Kastrovilija, koji je na kraju šutirao u donji desni ugao, ali na putu lopti u petercu se našao Vlahović, od koga se odbila u gol-aut. Doduše, ostala je dilema da li bi ta lopta koju je Kastrovili uputio išla u mrežu, ili malo pored stative, da nije pogodila Vlahovića.

Osim Vlahovića, za Fiorentinu je, ali kao starter, nastupio i ''A'' reprezentativac Srbije Nikola Milenković, koji je na terenu proveo svih 90 minuta.

Fiorentina posle ovog remija ima 12 osvojenih bodova, a Breša je osvojila sedam, uz jedan meč manje.
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke