Filmska priča braće Bakuna...

Autor: Miloš Marković
nedelja 17.05.2015.
13:56
Izvor: Sportske.net

Fudbal u krvi i priča o uspehu koji je na dobrom putu da postane trostruki!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Porodica Bakuna može da se podiči da je prava fudbalska.

Porodica sa Holandskih antila ima tri bisera, svaki sjajniji od prethodnog. Džonson Bakuna je po fudbalskim parametrima već prekaljen, ima 29 godina i igra na poziciji napadača za Harkemase Bojs, holandski amaterski tim.

Njegov tim je ove subote ostvario uspeh, osvojio je Kup severnog okruga trijumfovavši nad ekipom Staphorst rezultatom 4:3.

Džonson je u igru ušao u 80. minutu utakmice, a sedam minuta kasnije je postigao pobedonosni gol za svoj tim.

Najmlađi od braće Bakuna, Žuninjo, nastupa za Groningen.

Ovaj 17-godišnji profesionalac je 03. maja proslavio svoj uspeh, kada je sa svojim klubom osvojio holandski Kup i na ovaj nain porodici Bakuna doneo duplu krunu.

Najpoznatiji od braće Bakuna je ipak Leandro.

Svi vi koji pratite Premijer Ligu znate da ovaj 23-godišnjak igra za Aston Vilu, da je jedan od velikih potencijalna raskošne holandske škole.

Kao i njegov mlađi brat Žuninjo, Leandro je takođe karijeru započeo u Groningenu, a u Englesku je stigao 2013. godine. Iako je minule sezone imao zapaženiju ulogu, ove godine se ne ističe previše.

Šansu dobija u FA Kupu gde upravo i ima priliku da svojoj porodici donese triplu krunu i nesvakidašnji uspeh. Naime, Aston Vila 30. maja igra finale FA Kupa protiv Arsenala na Vembliju, ukoliko bude na terenu i Šervudov tim ostvari uspeh biće to zaista nesvakidašnji epilog čitave priče.

Ako je upoznat sa porodičnim nizom, Tim Šervud će shvatiti da sudbinu svog tima treba da stavi u ruke sudbine, i noge Leanda Bakune...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke