FIFA virus nemilosrdan prema Murinju!

Autor: Milovan Longinov
subota 07.10.2017.
19:14
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće?

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester junajted redovno kuburi od FIFA virusa, igrači se redovno sa reprezentativnih pauza vraćaju povređeni.

Tokom ove pauze, zbog povreda su van stroja već Romelu Lukaku i Fil Džouns, a njima se večeras pridružio i Maruan Felaini.

On je na gostovanju u Sarajevu selekciji BiH igru napustio već posle pola sata zbog povrede kolena i jasno je da će morati na pauzu.

Nakon detaljnih pregleda biće precizirano koliko će morati da odsustvuje, a podsetimo da je van stroja od ranije i Pol Pogba.

Ipak, očekuje se da Lukaku bude spreman za sledeći meč, a podsećamo da u narednom kolu Junajted gostuje Liverpulu u najvećem derbiju Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Saturday, 07.10.2017
21:51

Глупи Роберто Мартинез. Ровите играче ставља у првих 11... Која је оно њива од терена страшно.

avatar
Adnan
Saturday, 07.10.2017
20:45

Nije to nikakav virus,to je mrtvi Martinez koji povrijeđene igrače izvodi na oranicu u utakmici koja mu nista ne znaci,strašno.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 07.10.2017
19:59

Pa samo ne Felaini. Nadam se da ce biti spreman za PL,ako ne za Liverpul onda za meceve posle njih jer krece opasan raspored.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 07.10.2017
20:45

Kako si naivan. Naravno da nisu povredjeni ni Lukaku ni Felaini to je tipican Murinjo. Ko ga ne zna skupo bi ga prodao. On je licno rekao Felainiju da glumi povredu nakon 25 minuta igre kako bi bio spreman. Cak i razumem sto to radi u ovakvoj situaciji po onakvom blatistu lako se dolazi do povrede. Da sam neki faktor u Celsiju kad sam video gde se igra zvao bih istog momenta FS Belgije i zapretio da ce biti problema ako igra Azar u toj nebitnoj i opasnoj utakmici. Murinjo jeste pokvareno sto to radi ali covek stiti svoj klub.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 08.10.2017
14:07

Ja se nadam da su ovo Murinjove fore, jer koliko god smijesno zvucalo Felaini lezi odlicno ovom timu, pogotovo bi dobro dosao protiv Liverpula koji lose brani prekide. Nadamo se da je Murinjo efekat :))

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 08.10.2017
00:13

Ima smisla to sto pises ali prve prognoze nisu dobre, moguce je da su ligamenti.

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 07.10.2017
19:45

Pa nema problema i u ovom slucaju gdje Lukaku igra protiv nas jer se Klop adekvatno pojacao u tom dijelu tima preko ljeta :))) Vjerovatno ce biti zadovoljstvo gledati Lovrena kako se suocava sa Lukakom i bilo kojim drugim krstenim centarforom do kraja sezone.