Fergusonova pedagoška mera, kako će reagovati Italijan?

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.12.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Viđena neprijatna scena.

EPA-EFE/ALESSIO MARINI
EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Povezane vesti

Naslednik Marka Silve nastavlja sa odličnim poslom.

Posle pobede na debiju protiv Čelsija, usledio je novi odličan rezutat. Dankan Ferguson i Everton su stigli do remija na "Old Trafordu" protiv Junajteda u 17. kolu Premijer lige.

Ipak senku na rezultat baca odnos trenera "karamela" prema skupom letnjem pojačanju. Moaz Kin je ušao kao izmena na teren u 70. minutu da bi ga napustio samo posle osamnaest minuta porvedenih na terenu zbog trenerovih zamisli.

Ferguson je po kraju meča izjavio kako ovo nije ništa lično, te da je hteo drugi tip igrača na terenu kako bi zadržao povoljan rezultat.

Sa druge strane navijači "karamela" tvrde kako će ovo srušiti samopouzdanje mladom Italijanu, koji još uvek nije postigao gol u Premijer ligi od kada je tokom leta došao iz Juventusa za sumu od oko 25 miliona evra plus bonusi.

Po samoj zameni među fudbalerom i trenerom nije došlo ni do kakvog kontakta ili objašnjenja, deluje da je januarska promena kluba sve izvesnija.

Nekadašnji akademac Torina i Juventusa nikako da pokaže umeće na Ostrvu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StoneCold
Monday, 16.12.2019
00:09

Nije hteo da sedi na klupi Juventusa i da povremeno dobija sansu, cak ni da ode u manji klub na pozajmnicu. Sad ga ponizavaju u Evertonu u retkim trenucima kad nije na klupi. Strasan potencijal ali suplja glava.

avatar
Carina_11303
Sunday, 15.12.2019
23:59

Nema opravdanja za ovaj, mora se reci kretenski potez Fergusona. Polovina fudbalera Evertona se vuklo po terenu premoreno, a ti izvodis decka od 19 godina, a uveo si ga u igru nepunih 20 minuta pre toga.

avatar
REVØLT
Sunday, 15.12.2019
23:18

Mozda sam vam nekad napisao da nije Moaz, nisam siguran:-D:-D