Fenomen Dibala, gest koji je uzburkao Italiju, zašto se "La Hoja" poslednji smeje?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.10.2019.
13:17
Izvor: Sportske.net

Dok u Mančesteru žale jer ga nisu doveli, "La Hoja" je gestom pokazao šta misli o Juventusovoj letnjoj strategiji.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Paulo Dibala je tema broj 1 u Španiji. Argentinac je za dva minuta sam okrenuo meč protiv Lokomotive i još jednom pokazao zbog čega je heroj navijača.

Oni su se žestoko protivili da bude prodat prošlog leta, iako je Juventus pristao na ponude Junajteda i Totenhema. Tačnije, imali su sreće da samo problem sa marketinškim pravima na igrača, ali i Dibalina skeptičnost u vezi odlaska u PL odluče.

Argentinac je ostao, nije bio standardan na početku, i sada se bori za mesto sa Iguainom, mada je moguće da će igrati sva trojica u pojedinim mečevima, Argentinci plus nesporni Ronaldo.

Dibalin gest posle gola, kada je pogledom tražio nekoga u direktorskoj loži, mada je to negirao, pokazuje šta misli o ideji čelnika kluba da ga prodaju.

Navijači su jasno na njegovoj strani, a zanimljivo i da je Mauricio Sari bio protiv toga da se liši "La Hoje".

On je letos na pitanje novinara koga bi doveo da ima 70 miliona od prodaje Dibale na raspolaganju, rekao "Dibalu", i time pokazao šta misli o ideji kluba.

Iako su u Juventusu negirali, oni su nudili 100 miliona i Dibalu za Nejmara što je PSŽ odbio i tražio veći novac. Probali su Dibalu da uključe i u posao oko Pogbe, tako da je jasno kako su ga posmatrali.

Sada se stvari menjaju, Dibala je ušao u formu, pokazao je koliko znači, ima ugovor do 2022. zarađuje sedam miliona evra. Ne želi da ode, ali Juve do leta mora da mu ponudi novi ugovor, kako bi se obezbedio.

On mora ovako da nastavi, inače Juventus je sinoć srušio rekord, šutirali su 28 puta prema golu protivnika, 10 puta u okvir, ali je samo Argentinac našao put do mreže.

Sari je rekao da je ekipa imala ogroman posed, problem je što je lako primila gol i nije bila konkretnija.

Kapelo je kritikovao Juventus i rekao da se nijednog trenutka nije činilo da su dominantni kao što statistika pokazuje.

"Izgleda da smo Sari i ja gledali različite utakmice", prokomentarisao je bivši trener Juventusa.

Na kraju, noć o kojoj će se pričati, posle dva gola je Dibala zamenjen, a ostao je gest za koji neće biti kažnjen, ali koji pokazuje da je i dalje razočaran ponašanjem kluba u prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 23.10.2019
15:00

Poslednji se smeje zato sto slavi gol i ne vidi kako izlizani mase pomocnom sudiji da digne zastavicu. Kada on to vidi na snimku svi ostali su se vec odavno ismejali, tako da mu ne preostaje nista drugo nego da se poslednji smeje. :D

avatar
Old sport 85’
Wednesday, 23.10.2019
14:27

Ja ga ne bih prodao u životu..al ko sam ja da sudim o sudbini jedne žene😂😂tj dame😉