FCSB u problemu, "zaključan" Nacionalni stadion!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.11.2018.
23:39
Izvor: Sportske.net

Ukoliko odluka gradonačelnice Gabrijele Firee ostane na snazi nekadašnja Steaua moraće da potraži novi stadion.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Udarna vest stiže nam večeras iz komšiluka gde su gradske vlasti Bukurešta donele odluku o zatvaranju "Nacionalnog stadiona".

Rumunski mediji prenose da je gradonačelnica Gabrijela Firea potpisala odluku da se stadion zatvori do daljnjeg zbog očajnog stanja travnate podloge.

Na osnovu informacija koje stižu iz Bukurešta očekuje se da "Nacionalni stadion" bude zatvoren dva ili tri meseca što će napraviti ogroman problem bivšoj Steaui.

Ekipa FCSB svoje prvenstvene utakmice igra upravo na "Nacionalnom stadionu" ali sada će morati da traži alternativno rešenje jer do februara neće imati pristup ovom objektu.

Vlasnik kluba Điđi Bekali već se oglasio i izrazio nadu da će gradonačelnica preispitati odluku i omogućiti da FCSB neometano nastupa na "Nacionalnom stadionu". Bekali tvrdi da se posao oko zamene travnate podloge može obaviti za desetak dana i da ne postoji razlog da stadion ostane zaključan dva ili tri meseca.

"Nacionalni stadion" u Bukureštu izgrađen je 2011. godine, a na sledećem Evropskom prvenstvu biće domaćin nekoliko utakmica. Prošlog meseca na njemu je gostovala i fudbalska reprezentacija Srbije koju je selekcija Rumunije ugostila u okviru 4. kola grupne faze UEFA Lige nacija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.11.2018
12:56

Resenje je da prate neke trendove u Srbiji i da taj stadion prisvoje kao svoj kao sto je nedavno bio slucaj kod nas.

avatar
Man united
Tuesday, 13.11.2018
21:32

Код њих се колико толико поштује закон. Само код нас клубови из једног познатог југословенског спортског друштва могу да присвајају стадионе и базене.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.11.2018
23:55

Ne mogu brate da ti odgovorim jer meni 9 od 10 komentara nisu u skladu sa uslovima koriscenja jer ne lazem, ne sirim mrznju, ne vredjam i ne provociram. Na zalost, neki imaju neogranicen kredibilitet na ovom portalu i mogu da provociraju i vredjaju do mile volje, ali samo ako je to na racun Zvezde i Zvezdasa..

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.11.2018
21:55

To isto sam i ja hteo da kazem ali samo na drugaciji nacin.

avatar
M_85
Tuesday, 13.11.2018
05:54

Ne znam sta se toliko okomili na ovaj klub