Favru ne prijaju Srbi, imao je nesuglasica sa Pantelićem u Herti, a sada je svašta rekao na račun Sergeja!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.12.2020.
11:49
Izvor: Sportske.net

Iskusni trener zamera srpskom fudbaleru na simuliranju prekršaja.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Trener Borusije iz Dortmunda Lusijan Favr bio je prilično ljut nakon remija protiv Lacija u sredu uveče 1:1 na "Vestfalenu" kojim je njegov tim izborio plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona.

Domaći tim je poveo pred kraj prvog poluvremena, ali je izjednačenje Laciju doneo Ćiro Imobile u nastavku sa penala kome je prethodio prekršaj nad Sergejom Milinkovićem-Savićem.

Posle meča bivši trener Herte nazvao je Srbina simulantom zbog reakcije u kaznenom prostoru "milionera" kada je nad njim sviran penal.


"Bilo je nerešeno samo zato što je sudija poklonio penal Laciju. Naravno da je sve bila gluma, pao je kao da je skočio u bazen. Smejurija, nema govora o prekršaju Šulca. U svakom slučaju, prošli smo i to je najvažnije" - rekao je iskusni trener posle meča.

Borusija je meč igrala bez pomoći najboljeg strelca Erlinga Halanda, u pitanju je povreda, a kakokaže Favr, Norvežanin će biti na poštedi neko vreme.

"Neće igrati najmanje do januara, mislim da je igrao mnogo utakmica u poslednje vreme" - zaključio je iskusni strateg.

Podsetimo, tokom perioda u Herti Favr je imao žestok sukob sa Markom Pantelićem, zbog čega je nekadašnji srpski fudbaler svojevremeno odbio da se pojavi na treningu.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 03.12.2020
13:22

Ne treba generalizovati. Zbog dva srpska igrača ne znači da mu ne prijaju Srbi. A Sergej je stvarno simulirao, bacio se baš kao u bazen.

avatar
Südkurve München
Thursday, 03.12.2020
13:09

I u pravu je, nije ovo bilo za penal