Faul nad Banetom prethodio golu!?

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 01. decembar 2012.

  • 18:16

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Čini se da je prekršaj više nego očigledan ali sami procenite da li je Karlton Kol faulirao Branislava Ivanovića pre nego što je poravnao rezultat u duelu Vest Hema i Čelsija.

Faul nad Banetom prethodio golu!?
Istina je da je Čelsi poražen rezultatom 3:1 na "Apton Parku" ali izjednačujući pogodak Vest Hema više je nego kontroverzan.

Karlton Kol "zajašio" je Branislava Ivanovića u skoku što je promaklo glavnom arbitru pa je tamnoputi napadač izjednačio rezultat čime je otpočeo preokret.

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari