Fantazi PL - Pet vezista, gde leži blago?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 08.08.2019.
18:47
Izvor: Sportske.net

Danas pričamo o igračima koji donose prevagu...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Stigli smo do veznog reda, mnogi igrači fantazija tvrde da su tu pravi razlika jer vezisti donose bodove i za odbranu i za napad, njihovi golovi stvaraju razliku, a nije zanemarljiv ni doprinos u odbrani, pre svega bodovima za sačuvanu mrežu.

Treba da izaberete pet vezista, jasno da kod nekih ne možete puno da pogrešite, taj jedan ili dvojica skupih su rudnik poena, ali treba naći igrače koji više vrede, odnosno donose od cene.

Najskuplji su oni koji su doneli najviše poena prošle godine, Salah, Sterling i Mane, jednog bi trebalo da izaberete u svakom slučaju kako bi nosio tim.

Nekako mi se čini da bi Sterling mogao da ima više daha od Liverpulovih igrača koji su imali dugo leto, ali to je samo moj utisak. Salah i Mane su nezamenjivi, a što se Engleza tiče, Gvardiola ima više opcija, to jeste opasnost, ali svejedno, moj pik bi bio Sterling.

U vrhu je i Luka Milivojević koji je jedan od osam igrača lige sa najviše bodova, kapiten Palasa daje golove iz penala, ali pitanje je koliko će biti svirano penala za "Orlove".

Treba probati sa igračima koji su sigurni, tačnije garantuju bodove, jedan od takvih je Sigurdson koji je dao 13 golova u sezoni.

Zaha je ostao u Palasu i on daje golove i asistira, ali pitanje je u kakvom je psihološkom stanju posle odbijanja kluba da ga pusti. Deluje primamljivo za 7 miliona, skor mu je 10 golova i 11 asistencija.

Obožavam da uzmem De Brajnea, ali treba se čuvati jer se povređuje, on ima potencijal da vam donese zaista pravo blago, iz nedelje u nedelju. Upravo zbog povreda je to neka vrsta kocke.

No, samo ćete izabrati one najbolje, tu vam nisam potreban, obratite pažnju na Rajana Frejzera koji je prošle godine bio fantastičan, Bornmaut igra napadački fudbal i Škot je dobra opcija.

Roberto Pereira je još jedan moj omiljeni tip, možda i što je igrao za Juve, ali "Tukuman" takođe više vredi nego što pokazuje cena, mada je bilo priča da će otići u Brajton.

Mladi Džek Griliš iz Vile je pod lupom, posle dolaska u PL iz Čempionšipa, ali sećate se šta se dogodilo Sesenjonu prošle sezone.

Po meni, potcenjen je Marsijal, sada bi trebalo da igra standardno, nema više Murinja, Solskjer će umeti da ga iskoristi, on je po vokaciji napadač, a smešten je u vezni red, golovi su mu obaveza i jasno da bi mogao da ima bolju sezonu.

Mnogi će s obzirom na cenu uzeti Kantea od 5 miliona, on bi trebalo da se vrati na svoju poziciju promenom trenera, takođe, Ruben Neveš 5.5 iz Vulvsa je čovek čija bi vrednost mogla da poraste. Kapue iz Votforda ima one svoje periode kada igra odlično, vredi 5 miliona, a zanimljvi među veziste je strpan i Ajoze Perez, pojačanje Lestera iz Njukasla. "Lisice" su otkuple Tilemansa, dodale i Praeta poslednjeg dana prelaznog roka, to će biti komandanti na sredini, a Perez bi mogao da se bori sa Vardijem, ili čak da igra u tandemu. Rodžers ga je platio više od 30 miliona, možda je Španac rešenje?

To bi bilo to, ne zaboravite da se prijavite za našu fantazi ligu, u petak ćemo zatvoriti tim napadačima, a onda je sve spremno, može da počne. Liga je sportske.net PL   fantazi, kod je gkfdnt





Pročitajte ponovo i  naše savete kada su golmani i defanzivci u pitanju, u petak se bavimo napadačima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monte_Kristo
Friday, 09.08.2019
10:10

Delofeu,Ings,Towsend,sjajna resenja za malo para

avatar
Benz9
Thursday, 08.08.2019
21:20

Zaboravili ste Felipea Andersona koji je odlican s obzirom na cijenu a cini mi se da bi Sebaljos mogao biti iznenadjenje

avatar
PazzaInter
Thursday, 08.08.2019
19:38

Ocekujem da Salah i Sterling ponovo budu najbolji igraci u fantaziju. Pomenute su manje vise sve zanimljive opcije u sredini, za mene je Dendonker iz Vulvsa jako interesantan, kosta svega 4,5 miliona. Nije neko ko je ofanzivan i donosi previse bodova ali igra konstantno pa je idealna opcija za klupu. Ako neko iz prve postave slucajno ne odigra, tu je da uskoci i donese bar 2,3 poena.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 08.08.2019
19:26

Poup , Rajan
Bisaka, Roberson, Zuma, Zincenko, Diop
Sterling, Salah, Perez, Barkli, Dendoker.
Kejn, King, Grinvud
Moj tim za pocetak sezone...Nadam se da bi Kejn mogao da razbije avgustovsko prokletsvo. xd

avatar
yboyka525
Thursday, 08.08.2019
18:57

Ja uzeo sterlinga, f andersona, risarlisona, medisona i toreiru.