Fantazi PL - Kako spakovati pet defanzivaca, predlozi?

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.08.2019.
13:14
Izvor: Sportske.net

Danas pričamo o defantivnim igračima, nastavljamo da pravimo tim...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ok, golmane smo izabrali danas ćemo da pričamo o defanzivcima.

Oni mogu da donesu bodove na više načina, logično, ako će sačuvati svoju mrežu, ali jasno je, na fantaziju svi vole defanzivce koji postižu golove i asistiraju. Takođe, pazite se pregrubih igrača mogu da upropaste isključenjem sve što su dobro napravili.

Da biste sastavili tim, treba vam pet defanzivaca, mogu čak da igraju svih pet, ako se odlučite za nekarakterističnu 5-3-2 formaciju.

Prošle godine je Liverpul imao zid ispred sjajnog Alisona Bekera, pa su trojica defanzivaca, Robertson, Van Dajk i Trent-Arnold doneli gomilu poena. Oni su i najskuplju, Trent-Arnold je ove godine veoma popularan među igračima fantazija pa mu je porasla cena. Bekovi Liverpula asistiraju, tim se dobro brani, rezon je jasan i za pomenutog Engleza i za Škota Robertsona.

Svakako da u fantazi ekipi treba imati makar jednog top defanzivca, na vama je da odlučite koga. Ja ću ići na Aleksandera-Arnolda, ovo bi trebalo da bude sezona njegove potpune afirmacije. Ali za tog top igrača ne možete da pogrešite.

Pridodaću Van Anholta iz Kristal Palasa, jedan od mojih omiljenih igrača u fantaziju, odličan, prodoran, siguran sakupljač poena. Mnogi će se odlučiti za Dinja iz Evertona koji košta pola miliona više, nekako mislim da bi ove sezone Van Anholt mogao da ga prestigne po broju bodova.

Ali šta je sa ostalima, onim koje treba izvući po manjoj ceni?

Mislio sam da vam predložim Đonija Kastra iz Vulvsa, ali cena mu je 5.5, očekivao sam makar pola miliona manje, na njega će računati, potpisao je ugovor zimus, sigurno da će ga Nunjo forsirati.

Jedno od jeftinijih rešenja je Luis Dank iz Brajtona, mada bi mogao da završi u Lesteru, ali i tamo će verovatno igrati. Možda ga sada treba uzeti sa cenom 4.5, koja će verovatno porasti. Slično takvo rešenje bi mogao da bude Target iz Vile, pod pretpostavkom da povratnik u elitu neće biti užasan kao Fulam prošle godine. Jer, vidite, njegov zbir poena je posledica očajnog tima, individualno, igrač vredi više.

Ako želite skupljeg igrača, Zinčenko bi mogao da dobija šansu, nominalno je defanzivac jer je prošle godine igrao levog beka, sada dolaskom Anhelinja konkurencija je jaka, ali sigurno da će mu Pepe davati priliku u mečevima u veznom redu i napadu. Pa, neko će hteti da ga drži na klupi, za slučaj kada bude igrao, i onda praktično ofanzivac, a nominalno odbrambeni igrač može da bude rudnik poena.

Mnogi vole godinama da uzmu Holebasa iz Votforda, igrač koji košta 5 miliona, dobar je izvođač prekida, sakupio je 93 poena prošle godine, eto razloga da možda tako zatvorite odbranu.

Od onih najjeftinijih koji koštaju 4 miliona, eventualno Keli iz Palasa, kao zamena za Van-Bisaku, Gibson iz Barnlija je rezerva, ali doboće svoje minute, mada realno, malo je tu pravih vrednosti.

Ako malo podignete cenu Lasceles iz Njukasla nije loša opcija, Brus će verovatno nastaviti sa žestokom defanzivom, a popularan je i Diop iz Vest Hema koji je prošle godine doneo 87 poena, pričalo se i o odlasku u veći klub, ali je ostao u timu, koji, ipak deluje prilično neozbiljno pozadi za moj ukus.

Nadam se da sam vam pomogao, podsetimo, pričali smo o golmanima juče, u ponedeljak generalno o fantaziju, u sredu ćemo o vezistima.

Na kraju, još jednom poziv, odziv je fantastičan, fantasypremierleague.com kod je gkfdnt, dođite da se igramo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kibox
Thursday, 08.08.2019
12:52

Dva beka sa najviše asistencija u ligi a prosek liverpulovih napadača 1,75, ne računajući Origija.. Zamislite da imaju skakača...

avatar
LPendelj
Wednesday, 07.08.2019
15:10

Bacite pogled na ovaj tekst!
http://www.fantasyludnica.rs/2019/08/02/mid-price-igraci-prvi-deo/

avatar
yboyka525
Wednesday, 07.08.2019
13:47

Ja skockao tim jedva na jedvite jade, hteo robertsona ali nisam uspeo da ga upakujem... Tim je - de hea, dinje, megvajer, ake, f anderson, sterling, risarlison, medison, dini, rasford i kejn. Klupa-hart, keli, toreira, diop... Od kejna, risarlisona, sterlinga ocekujem standardno, a od rasforda, dinija i medisona da eksplodiraju, cak i od dinjea dosta ocekujem.

avatar
Z
Wednesday, 07.08.2019
13:41

1. Rob je bolja opcija od TAA, obzirom da ce se drugi rotirati sa Gomezom kada ovaj ne igra stopera.
2. Van Anholt je ofanzivan bek, ali CRY ima ocajnu odbranu i ne moze se osloniti samo na njegove asistencije i bonus pts (za isti novac moze da se uzme Coleman, a Everton ima vrh raspored)
3. Zincenko kosta 5.5, a pitanje je koliko ce igrati pored Mendija i Ahelinja (za taj novac ulozen u defanzivca, mora da bude "nailed")
4. Izbegavati Vukove zbog loseg rasporeda u PL i LE (prenatrpani su tekmama)
5. Wotford je gg tim i Holebas je dobar izbor za taj novac, ali se (kao kod Van Anholta) ne moze osloanjati na napadacki potencijal

avatar
Wizard08
Wednesday, 07.08.2019
13:39

evo neki moj predlog,malo skpulji ,a tu mislim do 5 miliona,jer je i to mng za odbranu koja uvek moze da primi gol ,a jasno je da se jedino nadate da to nece uciniti.totinhemov igrac walker piters 5 m,igrace prvu 95% jer tripije vise nije u ekipi,a orije nije bas prosao dobro pripreme.zatim oni od 4 miliona za potppunu ustedu,a koji ce verovatno igrati prvu su ,kelly iz cristal palasa igrace jer je tomkins povredjen pa ce verovatno ciniti stoperski tandem sa sakoom.i drugi za kojeg sam jos sigurniji da ce igrati,i to u sredini, a deklarisan je kao defanzivac je jon laundstram iz sefild junjteda naravno losija ekipa ali igrace vredi da popuni prostor.ja cu npr probati da pogodim sa matipom i stounsom koji nisu previse skupi a mogu osigurati clean sheet obijica po 5.5.(dosta rizikujem sa matipom al nmg da dam 7 m za bekove).kod za ligu nas "komentatora" :vs0buh

avatar
The Red Army
Thursday, 08.08.2019
20:41

Izaso sam iz te lige jer nisam video nijedan nick ovde sto komentarise

avatar
Wizard08
Saturday, 10.08.2019
10:19

nema nijedan nik,ja sam rekao da ljudi izkomentarisu ko je ko,ja sma zle bake rodjaci.vec sam bio napravio ekipu pa nisam hteo da menjam.