Fantasy Premijer lige - Čekamo vas i ove sezone!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.08.2018.
23:30
Izvor: Sportske.net

Ligu imamo, imamo i tim. Da vidimo vaš!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Približilo se, kreće najbolja liga na svetu, ove sezone vraćamo se na stari format, igraćemo tokom čitave godine, fantazi PL našeg portala okupiće kao i obično najviše igrača, a imate vremena do petka da se prijavite i osmislite tim za sezonu.

Prelazni rok će nam praviti problem, ali pokušaćemo da se prilagodimo tržištu.


Golmani

Kada gledate odnos cena/kvalitet, možda je Pikford najbolje rešenje, ima samopouzdanje i iza sebe sjajan Mundijal, igra za ekipu koja će se definitivno boriti za Evropu. De Hea je sigurica, ali i košta 6 funti, jednu funtu više od Pikforda. Alison će vas koštati 5,5, isto kao Loris. Možda Begović nije loš izbor za drugog golmana kada budete birali tim.

Odbrana

Možda je Otamendi iz Mančester sitija sigurno rešenje, doneće vam veliki broj bodova, ali i njegova cena je veoma visoka, košta 6,5. Slična priča je sa Alonsom i Aspilikuetom iz Čelsija, možda je zato pravo rešenje Megajer iz Lestera za 5,5.

Čilvel koji takođe nastupa za Lester je solidno rešenje ukoliko više volite bekove, a možda je pravo rešenje i Bertran iz Sautemptona koji vredi 5. Tarkovski iz Barnlija je naš predlog, baš kao i Van Anholt iz Kristal Palasa.

Iz Mančester junajteda i Arsenala bismo možda predložili Baija (5,5) i Mustafija (5,5), a iz Liverpula Aleksandera Arnolda koji nema visoku cenu, svega 5.

Sredina terena

Mohamed Salah se vodi u fantaziju kao igrač sredine terena, vredi neverovatnih 13 funti. Mane je takođe u ovom delu fantazija, i on vredi ogroman novac, 9,5.

Ukoliko želite da uštedite na ostalim igračima, smatramo da je Salah sigurica, ali ako to ne želite, možda je Mihtarijan (7,0) pravo rešenje.  

Sterling vredi više od De Brujnea, pa mi nemamo dilemu koga bismo pre u ekipu. Treba obratiti pažnju i na talentovanog Sesenjoa iz Fulama (6,5) i pridošlicu Serija (5) kao i Karnija, jednog od najboljih igrača Fulama, koji vredi takođe 5. Eriksen je neko ko će vam asistencijama puniti statistiku, pa ne treba žaliti 9,5. Gros iz Bristola takođe je naš predlog.

Obamejang

Napad

Zaha nema lošu cenu (7), Kejn je preskup (12,5), a mi mislimo da će ovo biti sezona Pjera Emerika Obamejanga (11). Ne zaboravite Mitrovića, verujemo u desetak golova u ovoj sezoni Premijer lige, biće prvi izbor Slaviše Jokanovića u Fulamu koji je pojačan i za razliku od prethodne sezone imaće još bolje igrače pored sebe.

Firmino je takođe "sigurica" sa 9,5, a treba razmotriti i Tosuna iz Evertona. Arnautović bi mogao da ima dobru sezonu, zar ne? Vredi 7, Čičarito je pola funte jeftiniji.

Evo našeg tima:

Golmani: Pikford, Begović
Odbrana: Alonso, Megajer, Bertran, Van Anholt, Tarkovski
Sredina: Mihtraijan, Karni, Son, Gros, De Brujne
Napad: Mitrović, Obamejang, Arnautović.

Kapiten nam je Obamejang, nema veze što odmah igra protiv Mančester sitija.

Da vidimo vas!

Da se pridružite našoj ligi kod je 3156533-722884, možete se registrovati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BratCescFabregas#4
Friday, 10.08.2018
19:12

Patricio, Ryan.
Azpilicueta, Walker, Bellerin, Digne, Kelly.
Hazard, Kovacic, Gross, Mikitarian, Schurrle.
Firmino, Aubameyang, King.

avatar
Cetinje LFC
Friday, 10.08.2018
16:21

Eto i mene... Da probam. 😊
Lloris,
Soareš, Tripije, Danijels,
Sane, Salah, Mane, Neveš
Himenez, Firmino, Obamejang.
Ekipa koja počinje 😁

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 10.08.2018
04:43

ovo je igra statistike ne fudbalskih kvaliteta i treba znati u sta ulagati..nije mi jasno zasto svi biraju kvalitetne timske igrace koji ne pune statistiku..nije poenta da uzmes najkvalitetnijeg defanzivca nego da uzmes defanzivca iz tima koji prima malo golova...Isto tako Fulam nije ekipa koja ce da igra na gol vise i steta je ne uloziti u igraca koji ce da napuni protivnicke mreze..12,5 nikako nije skupo za Kejna jer je to apsolutna sigurica..pravite napade od napadackih ekipa a odbrane od odbrambenih...Na odbranu treba stedeti sto vise jer je premijer liga takva da mozes da se nakupis odbrambenih poena i bez skupih stopera i bekova...

avatar
Scofield93
Friday, 10.08.2018
01:09

Sve je spremno za sledecu sezonu:
Golmani: Schmeichel i Foster
Odbrana: Odoi, Schindler, Bertrand / Bednarek i Wan-Bissaka
Sredina: Salah, Richarlison, Bernard, Mahrez / Sessegnon
Napad: Firmino, Tosun i Aubameyang
Srecno svima!

avatar
Nebojša
Thursday, 09.08.2018
14:13

Prvo, zao mi je sto prosle sezone niste ispratili. Zavrsio sam 7 na kugli zemaljskoj i samo su me teski maleri u finisu, sprecili da budem ubedljivo prvi.Trebalo je 1 od 5 da se potrefi i bio bi prvi. Naravno, bio sam 1 u Srbiji, juce sam prihvatio ponudu da "solim pamet" o fantasy-ju na oficijelnom sajtu West Hema.
Drugo, tim.Tu vec treba veca analiza, ali za pocetak, izbegnite igrace koji su igrali zavrsnicu SP, barem u prva 3 kola. Vidim kod mnogih De Brujnea, Kejna, Alonsa... Prva dvojica u startu nece ni igrati, Alonso na Sarijevih 4-3-3 uopste nece biti ofanzivan kao kod Kontea.
Neki od predloga. Tosun i Ricarlison jer Marko Silva igra ultra ofanzivno, a Evertonu ide raspored na ruku.Ben Foster sa cenom 4.5 kao rezervni golman, prosto ovaj Wotford igra na malo golova. Mahrez, kad je sa Lesterom imao onakav ucinak, sta tek ocekivati u ovakvom napadu Sitija.
Za sada toliko. Pridruzujem se takmicenju i zelim puno srece svim ucesnicima.
Naravno, ne ocekujem da ponovim proslosezonski rezultat, to se desava jednom i nikad vise. Gabrijel Zesus me kostao ubedljive pobede i svih onih nagrada, ali nema veze, fudbal i zivot idu dalje.
Pozdrav svima.

avatar
Wizard08
Friday, 10.08.2018
00:37

Svaka cas majstore ,da ove upadnes bar u pet,ima dosta srece ali i mng znanja upravo te situacije koje si pomenuo,alonso ce biti defanzivniji,ricarlison em opet saradju sa trenerom pod kojim je kidao em je to jedan od igraca koji je najvise puta sutirao na gol svakako mislim da je odlican izbor.i da treba juriti te bekove koji zapravo igraju u formaciji sa 5 pozadi ,onda da se vec posle nekoliko kola prebacis na formaciju sa 5 u sredini jer doata igraca igra rasporedjeno u sredinia znamo koliko su ofanzivni:salah,sane,mane,sterling....

avatar
Algebrons
Friday, 10.08.2018
07:30

Prvo, Marez u Sitiju neće igrati 35 utakmica kao u Lesteru, već će to biti 10-15, jer mu je konkurencija paklena, tako da od tog ''multipliciranja'' brojki nema niša. Drugo, da li si ti upravo rekao da ljudi treba da propuste Brajnea i Kejna za celu sezonu, jer će u prva dva-tri kola biti umorni i imaće manju minutažu? Treće - Sari ne igra sa ofanzivnim (krilnim) bekovima, te Alonso neće biti tako produktivan!? Gulam i Rui su jeftinije verzije Alonsa i itekako su ofanzivni i Sari im je davao slobodu napred (prošle sezone kobinovano dali 7 golova uz 16 asistencija (bez da izvode prekide, ili napadaju kornere).

avatar
interuptor bastardo
Thursday, 09.08.2018
11:09

Begovic / Boruc
Van Anholt, Daniels, Wan Bissaka / Bendarek, Maloney
Salah(C), Mane, Eriksen, Richarlison / Stephens
Aguero, Firmino, Austin
Tim prakticno za prva 3 kola, par transfera vec planiram ili cak wild card za vreme int. pauze u zavisnosti kako se budu vracali i u kakvoj formi igraci koji su igrali finale i za 3. mesto na SP i tesko da ce biti starteri od pocetka u PL (Kane, Alli, Hazard, De Bruyne, Lukaku, Trippier, Verthongenn, Aldiervereld, Walker, Kompany, Stones, Loris, Pickford...) plus Aubameyang koji prva 2 kola ima bas teske utakmice... Odbrana me trenutno ne interesuje, tu uvek na pocetku sezone uzmem jednog ofanzivnog (PVA) i gomilu najjeftinijih koji imaju barem promil sanse da zaigraju, pa sta urade... Do 3. kola ce se vec iskristalisati ofanzivni bekovi, starteri... Alonso i Azpilicueta npr ce igrati def bekove u 4-4-2 umesto prakticno krila u Konteovoj 3-5-2, ocekujem mnogo manje poena za njih ove sezone... Richarlison je danas upao umesto Sessegnona, jer otkad je dosao Surle, vratio se na levog beka u zadnje 2,3 pripremne utakmice...

avatar
Edgar Davids_fb
Thursday, 09.08.2018
05:51

GK: De Hea, Lloris
DF: Walker, Maguire, Trippier, Mendy, Cedric
MF: KDB, Kante, Fabinho, Eriksen, Willian
Att: Mitrovic, Firmino, Rondon

avatar
Zoran Blagojevic
Wednesday, 08.08.2018
22:46

Gk Loris
DF Kiko Feminia Duffy Danilo Baines
MF Milivojevic Kante Eriksen WAlcott
Att Aguero kane

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 08.08.2018
20:27

Oduvek imam zelju da probam da igram ovo... Jel moze neko na brzaka da objasni sta i kako? :D

avatar
Mangus
Friday, 10.08.2018
08:45

registrujes se, imas 100 miliona za 15 igraca. Neki vrede 4 neki vrede 13 miliona. Poenta je da sklopis tim koji ce ti doneti mnogo poena svako kolo. Logicno, postoje poeni za svaku stvar: Defanzivci dobijaju poene ako ne prime gol, golmani takodje, ako odbrane penal, napadaci ako daju golove ili asistiraju, veznjaci takodje...
Pa vagas sta je bolje, imati 5 solidnih veznjaka ili Salaha i nekog anonimusa.

avatar
xman
Friday, 10.08.2018
08:54

Udjes na njihov sajt, napravis nalog-napravis tim-ides na join league-uneses kod iz tekata i to je to

avatar
Vukk
Wednesday, 08.08.2018
19:55

Begovic
Otamendi, Bejli, Aspilikueta
Sane, Mutinjo, Mane, Mejer, Son
Firmino, Obamejang(C) :D

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.08.2018
17:28

GK:De Hea,Pikford.
DEF:Alonso,Tripije,Denijels,Malon,Megvajer.
MID:KDB,Kante,Salah,Toreira,Neves.
F:Zaha,PEA i Mitrogol. Kapiten: PEA.

avatar
Savoa
Wednesday, 08.08.2018
17:25

Ma kakav Mikhitarijan...

avatar
yboyka525
Wednesday, 08.08.2018
17:25

Ljoris-tripije,alonso,cedric,arnold-de brujne,milivojevic,eriksen-firmino,auba,arnaut.

avatar
Barcelona652009
Wednesday, 08.08.2018
17:23

GK: Ederson, Schmeichel

DEF: Vertonghen, Lovren, Sanchez, Alonso, Bennett

MID: Salah, Mahrez, De Bruyne, Moutinho, Bacuna

FWD: Vardy, Mitrovic, Quaner

avatar
onajtamolik
Wednesday, 08.08.2018
17:18

ocete najjaci tim?? ederson stones,daniels,kolasinac,trippier,salah,mane,de brujne,wilshire,sessegnon.kane

avatar
Wizard08
Friday, 10.08.2018
00:39

Kolasinac,debrujne,kejn,stones 90 posto nece biti u prvom kolu starteri a kolasinac nece biti starter tamo do novembra odprilike

avatar
Wizard08
Friday, 10.08.2018
00:39

Tripier takodje

avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 08.08.2018
16:53

GK:De Gea,Speroni

DEF:Alonso,Bejlerin,Dejvis,Doherty,Bednarek

MID:Salah,De Brujine,Sesenjon,Džota,Mehtarijan

FWD:Mitrovic,Arnautovc,Wood

Igram fantasy i ovo je moj tim.

avatar
Real Only
Wednesday, 08.08.2018
16:51

Pickford - Van Dijk, Azpilicueta, Marcos Alonso, Kelly - Eriksen, Mikhitaryan, De Bruyne, Richarlison - Firmino, Aubameyang. Klupa Fabianski, Ake, Stephens, Quaner.

avatar
Mangus
Thursday, 09.08.2018
09:57

Razmisli da izbacis Alonsa jer nije siguran u postavi Celzija. Aspi jeste, ali ja bih generalno preskocio odbranu Celzija neko vreme, dok ne vidis kako ce reagovati na promene u timu i trenera

avatar
Cfckg
Friday, 10.08.2018
00:00

emerson se dobro pokazao,mozda on startuje kao levi bek

avatar
Real Only
Thursday, 09.08.2018
18:48

Pa ko ce levog beka da igra ako ne Alonso? Uzdam se u njegove asistencije, mozda po neki gol, a i mislim da Celsi nece da prima mnogo golova ove sezone.

avatar
zabac86
Wednesday, 08.08.2018
16:36

GK: De Gea, Boruc

DEF: Young, Smalling, Mendy, Otamendi, Trippier

MID: Sessegnon, Schürrle, De Bruyne, Willian, Gosling

FWD: Mitrović, Kane, Vokes

avatar
Mangus
Thursday, 09.08.2018
09:55

Kejna bih preskocio prvih par kola, zbog umora i kasnog prikljucivanja timu. Ne trebaju ti Sesenjon, dovoljan je jedan od njih, ako Fulam krene jako, onda mozes dodati onog drugog. A sto se odbrane tice, gledaj da nemas golmana i defanzivca iz istog tima, jer ako prime gol, odmah gubis poene na dva mesta. Bolje je tipa de hea i nijedan def iz UTD ili Jang i golman Alison.

avatar
ZubA
Wednesday, 08.08.2018
16:15

Nadam se da je ovo odgovor na moje pitanje od malo pre :D Bice zanimljivo kao i uvek :D

avatar
Mangus
Wednesday, 08.08.2018
16:07

Golmani Alison i Fabianski, jer je imao dosta poena prosle sezone, ove igra u boljem timu te ce biti dobra alternativa. PRitom je 4.5 miliona pa je prihvatljivo.
Sto se odbrane tice, Laport je bolji izbor od Otamendija jer je jeftiniji, a pored vecito povredjenog Kompanija ce sigurno igrati. Obavezno Dejvis iz Totenhema, Tomkins iz Palasa moze da prodje jer je jeftin i Danijels iz Bornmuta i Cedrik iz Sautemptona su odlicni izbori, jer su doneli prosle sezone mnogo bodova, ekipe su im jace ove sezone i negde se mora podneti zrtva zbog skupih veznjaka.
Sto se sredine tice, Salah je obavezan, nece dati 30 golova ali dace sigurno 15-25 a i dalje se vodi kao veznjak pa ce donositi mnogo bodova. Dalje, KDB mora, jeftiniji je od Sterlinga a daleko sigurniji izvor poena posebno sto je sterling zbog ugovora u blagoj svadji s upravom. Dalje, Sesenjon obavezno, jer ce igrati kao krilo, i igrace redovno, Jota iz Vulverhemptona se vodi kao veznjak a u Cempionsipu je neretko igrao kao Lazna devetka, i na kraju Miktarijan jer ocekujem da Arsenal pod Emerijem igra napadacki i da da mnogo golova a da Miki igra kao krilo.
Napad: Firmino jer je ispod 10 miliona a dace podosta golova. Uzeo sam i Ricairlisona kao rizik, mada u zavisnosti od cene Bernarda koji navodno stize u Everton, mozda ga zamenim.
Kejna preskacem jer je imao 3 dobre sezone, ocekujem da ce ova biti losija prito nece poceti zbog SP odmah. Na to sam dodao Himeneza mada je to podlozno promeni i na kraju Tosun jer ocekujem napadacki fudbal od Evertona a boljeg napadaca od njega nemaju.
Preskocio bih UTD i Celzi zbog neizvesnosti, Celzi ce mozda biti brilijantan, mozda se raspadnu sa odlaskom Kurtoe i panicnim kupovinama, a UTD... Nesto mi ne ulivaju poverenje, jedino sto bih uzeo jeste Pogba koji se svadja sa upravom i pitanje je oce li ostati ili igrati uopste

avatar
Kori Volden
Wednesday, 08.08.2018
16:51

Seti se prosle sezone i koliko je Dejvis rotiran. :) Vertongen je jedino sigurno resenje iz odbrane Totenhema.

avatar
Mangus
Thursday, 09.08.2018
09:59

Jeste, ali Rouz po svemu sudeci odlazi pa Dejvis nece imati neku konkurenciju. A sad je za sezonu i SP iskusniji pa ga ocekujem kao standardnog prvotimca. Gledam da biram bekove u odbrani, jer imaju vece sanse da asistiraju i postignu gol

avatar
Gangula 2.0
Wednesday, 08.08.2018
16:56

Moram ti priznati imaš sjajan ukus.Srednji red nam je IDENTIČAN!

avatar
xman
Wednesday, 08.08.2018
16:06

Ne slazem se da je TAA dobro resenje, mozda ce Klop vise forsirati Klajna, u prvih par kola svakako, ostalo je manje vise ok sto se tice vasih predloga

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 08.08.2018
15:42

Ederson - Fabianski
Maguire - Tarkowski - Vertonghen - Van Dijk - Alonso
David Silva - Sessegnon - Cairney - Milivojevic - Mkhitaryan
Arnautovic - Aubameyang - Firmino

Ubacio bih De Brujnea sigurno, ali pretpostavljam da nece igrati prva dva kola. Pocinjem sa sva tri spica napred i bez Sessegnona i Cairneya. Mada Diego Jota mi je primamljiv.

avatar
xman
Wednesday, 08.08.2018
16:50

Imamo isti napad, ja se dvoumim da li da ubacim i Arnautovica, nesto imam osjecaj da ce LVP da pobijedi sa nulom, pa ga vjrv necu ubacivati

avatar
Mangus
Thursday, 09.08.2018
10:00

Vest hem ima malo "jaci" raspored u pocetku i mnogo novih igraca, pa bih arnauta preskocio u pocetku

avatar
xman
Wednesday, 08.08.2018
23:40

Svakako ga ostavljam u timu, bice on dobar ove godine, i prosle mi je donio dosta poena prije nego se povrijedio..samo sam razmisljao da li ga ubaciti u prvom kolu, u prvih 11..ali ipak odlucih da bude na klupi :D

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 08.08.2018
17:49

Mozes da ubacis Mitra ili Zahu umesto Arnauta. U fantasiju je greska ako sastavljas ekipu samo za naredno kolo. Mozda Arnaut nece doneti neke poene protiv Liverpula, ali treba misliti i na naredne utakmice, pogotovo zato sto se Vest Hem itekako dobro pojacao i ocekujem da se bore za neko 6. mesto.