Fantastičan razlog zbog kog je Murinjo uveo Zlatana na "Vikaridžu"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.11.2017.
13:59
Izvor: Sportske.net

Šveđanin je ušao u smiraj susreta, ali Murinju na umu nije bila Zlatanova potreba za minutažom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je sinoć slavio na "Vikaridž roudu" protiv Votforda sa 4:2.

Vodili su "Đavoli" sa 3:0 na poluvremenu, potom se Votford vratio sa dva gola, da bi pred sam kraj susreta pitanje pobednika rešio Džesi Lingard, golom nakon strašnog solo prodora u 86. minutu.

Neposredno pre nego što je Lingard postigao fantastičan gol za 4:2, Murinjo je naložio Zlatanu Ibrahimoviću da se spremi, kako bi ušao na teren.

Dok je Zlatan stajao kraj aut linije, čekajući da zakorači na teren, upravo čovek umesto kog je trebalo da uđe u igru postigao je gol za 4:2, koji su Murinjo i Ibra proslavili zagrljajem.



Iako je Lingard rešio pitanje pobednika, napustio je teren dva minuta kasnije, Ibrahimović je dobio priliku u poslednjim minutima, a otkriveno je i zbog čega je Mrunjo poslao 36-godišnjeg napadača na teren.

Naime, on se bojao da bi napadu Votforda u slučaju kornera mogao da se priključio golman "Stršljenova" Eurelio Gomeš, pa je zato "Posebi" spremio Šveđanina, kako bi eventualno markirao Brazilca u slučaju udarca iz ugla.

Ovo je još samo jedan dokaz koliko Murinjo pažnje posvećuje detaljima, a to je nesumnjivo jedan od kvaliteta koji su mu tokom karijere pomogli da se domogne brojnih trofeja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Wednesday, 29.11.2017
21:44

Nidje veze s vezom. Znam da je watford opasan na prekidima, imaju dosta visokih igraca, ali gomez......Ma dajte ljudi.