FA Kup - Žreb pete runde naklonjen favoritima, samo jedan duel Premijerligaša

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 29.01.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net

Obavljen je danas žreb za 1/8 finala najstarijeg takmičenja na svetu, ovo su parovi.

screenshot: Twitter.com
screenshot: Twitter.com

Povezane vesti

Četvrta runda je većim delom kompletirana, ostaje samo da revanš mečeve, zbog nerešenog ishoda u prvom duelu, odigraju Nots Kaunti i Svonsi, Hadersfild i Birmingem, Milvom i Rokdejl, kao i Njuport i Totenhem.

Parovi pete runde takmičenja su sada i izvučeni, a najintersantnije biće u dueli Vest Bromviča i Sautemptona, koji su u minuloj rundi takođe odmerili snage sa timovima iz PL.

VBA je iznenadio Liverpul, dok je Sautempton golom u četvrtom minutu susreta rešio duel sa Votfordom.

Čelsi će na "Bridžu" dočekati Hal, Junajted čeka boljeg iz duela Hadersfilda i Birmingema, pa i tu postoji mogućnost da se susretnu dva tima iz PL, dok Mančester Siti gostuje Viganu.

Sve parove pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Tuesday, 30.01.2018
01:57

Ovaj cup je nash GOOO CHELSEA GOO BLUES CHAMPION

avatar
foreverblue
Tuesday, 30.01.2018
01:45

Skoro cela odbrana hala na pozajmici iz čelsija, jer im je slutski bio trener, romanov prijatelj, ko zna ko će morati da im igra, nadam se da nama nijedan prvotimac neće igrati zbog barselone.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 30.01.2018
00:38

17. februar vs Hall CIty: Kabaljero, Kejhil, Luiz, Ampadu, Alonso, Drinkvoter, Fabregas, Zapakosta, Barkli, Pedro, Ziru(Dzeko, Bacuaji)?.n20. februar vs Barcelona: Kurtoa, Ridiger, Kristensen, Aspilikueta, Emerson, Bakajoko, Kante, Mozes, Viliajan, Azar, Morata. Ovako bih ja a sad Konte ce verovatno da igra 3-5-2 protiv Barse sto mislim da je greska jer su oni po bokovima najranjivi.

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 30.01.2018
01:05

Amenovace vas Mesi i druzina kako god da se postavite!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 30.01.2018
00:34

Odlican zreb za nas jer je to vikend pred mec sa Barselonom. Mocice Konte da odmori svih 11 igraca za Barsu a da pritom prodjemo lagano Hal. Plus imaju 3 standardna igraca koji nece moci da igraju protiv nas zbog pozajmice. Aina, Hektor, Timori. Barsa cuvaj se! A ne bi bilo lose i da nam jednom za promenu FA izadje u susret i da onaj termin petak uvece sto je Junajted dva puta imao jer imamo LS u utorak.